Vanaf februari in ons assortiment: HAY Collectie - Toon De Somer The office Interiors

Vanaf februari in ons assortiment: HAY Collectie

Goed nieuws voor alle interieurliefhebbers met een oog voor design. Vanaf dit jaar verwelkomen wij HAY in ons assortiment!

Rolf HAY is in 2002 begonnen met het creëren van zijn eigen ontwerpen. Zijn inspiratie haalt hij uit typische Deense innovaties van de jaren ’50 en ’60 en geeft er een moderne touch aan. HAY vindt dat design moet meegaan met zijn tijd en evolueren. Hij heeft een aantal basisstukken in zijn collectie die telkens worden aangepast door het gebruik van een andere kleur of bijpassende accessoires.

Ook wat betreft kantoortrends zien we dat klanten steeds vaker op zoek gaan naar de mix tussen een ergonomische kantoorinrichting en mooie interieuraspecten. Zo creëert men een andere sfeer op de werkvloer. HAY komt binnenkort ook met een nieuwe bureaucollectie waar meteen ook een opbergkast bij kan worden voorzien (zie foto hieronder).

Vanaf februari hebben wij een aantal producten van HAY in onze showroom zoals de Bella Desk en de gekende About a chair. Bent u geïnteresseerd om deze producten eens te bekijken in combinatie met andere kantoorartikelen? U bent altijd welkom om binnen te springen of een  afspraak te maken.

Bella Desk HAY

Bureau HAY

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom