Van saaie roldeurkast tot pronkstuk

Roldeurkasten zijn haast vastgeroest in een kantoorruimte. Vaak zie je een rij roldeurkasten achter een bureau-eiland staan. Het wordt in eerste instantie gebruikt als opbergplaats maar ze worden ook steeds meer als scheidingswand gebruikt, om de grote ruimte op te breken. Dit is voor de meesten onder ons een herkenbaar beeld.

Bij een nieuw project waar wij de totaalinrichting van een kantoor mogen doen, houden wij rekening met deze onmisbare kast. Maar wij proberen deze zoveel mogelijk in het geheel van de ruimte te verwerken. Zo bieden wij de mogelijkheid om deze te laten omkasten. Dit kan in verschillende kleuren en materialen, precies zoals de klant het wilt. Daarnaast is het ook mogelijk om een wand van de omkasting te laten bestickeren. Dit kan uw logo zijn of een foto die te maken heeft met uw core business. Maar het kan ook een zwart-witfoto zijn of juist één met heel opvallende kleuren om zo een bepaalde sfeer te creëren. De omkasting hieronder is één van onze pronkstukken.

Omkasting roldeurkasten

U merkt het al, de saaie roldeurkasten kunnen op deze manier een hele originele en nieuwe look geven aan uw kantoorruimte. Want naast de scheidingswand, waarvoor het soms dient, kan het ook een functie als toog hebben waar medewerkers met elkaar kunnen overleggen. Een laatste bijkomend voordeel is dat uw deze roldeurkasten ook kan gebruiken als balie of plaats waar u decoratie van het bedrijf op kan zetten.

Het type roldeurkast dat u kiest is ook belangrijk. Zo zijn de meest gekozen roldeurkasten 120 cm hoog, net hoog genoeg voor wat privacy. Maar zoals eerder vermeld kunnen wij volledig op maat van de klant werken. Met oog op de akoestiek van uw kantoorruimte, kan u ook kiezen voor een roldeurkast met een foamlaag achter de deur. Een voorbeeld hiervan vindt u hieronder. In een eerder artikel bespraken we het thema omgevingsgeluid al.

Akoestische kast

Bent u op zoek naar een origineel element in uw kantoorruimte of heeft u al roldeurkasten staan in uw kantoor die wel aan vernieuwing toe zijn? Twijfel dan niet en contacteer één van onze verkopers. Samen kunnen we op een budgetvriendelijke manier nieuw leven blazen in uw kantoor.

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom