THYM62

Toon De Somer gaat voor tijdloos design

De zomer is in het land en dat mogen we vieren met the new kid in town: Thijm.

Het ideale restaurant om gezellig uit eten te gaan in Schilde (België). Met verrassende gerechten en een mooi interieur is het de nieuwe place to be.” Dat kondigt Toon De Somer aan. Het bedrijf is fabrikant van designstoelen van gerenommeerde Belgische ontwerpers en mocht de horecagelegenheid aankleden en van meubilair voorzien.

Het koppel Christine Mees en Tim Schoeters zijn in Schilde (België) al bekend via hun uitbating van het restaurant Nonna, nu trekken ze naar het kerkplein van Schilde voor een nieuw avontuur. “Wij zijn van plan om hier heel lang te blijven”, laat het koppel weten.

Voor de samenwerking klopte het duo aan bij mede-Schildenaar Toon De Somer. De opdracht was duidelijk: een modern concept uitwerken met nadruk op groen. Speciaal ontworpen plantenbakken vormen daarbij de basis van het design aangevuld met Tooon chairs of designstoelen van Belgische bodem die zorgen voor het optimale zitcomfort tijdens een heerlijke maaltijd.

“Op basis van een eerste gesprek maken we een 3D ontwerp voor de klant, van hieruit gaan we verder om tot het best mogelijke resultaat te komen. We gingen voor een tijdloos design waarbij het meubilair en de verwerking van groene elementen een moderne toets geven aan de kersverse zaak”, aldus Toon de Somer.

 

Featured Items

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy