Toon De Somer x Jook Doodle
RBSC Duinbergen

Een nieuwe, frisse wind door het clubhuis van de RBSC in Duinbergen doen blazen: als interieur- en kantoorinrichter zijn we bij Toon De Somer trots dat we hieraan mochten meewerken! En wat beter dan een surfbord om het plaatje mee af te werken?

Zeeleven op een surfbord

Natuur, zee, zeilen en watersport: het zijn vier kernwoorden die we aan Oostends kunstenares en droedler Jook Doodle doorseinden voor de creatieve uitwerking van onze surfborden. Het resultaat mag er zijn: als je goed kijkt, vind je tussenin de gedroedelde ventjes ook zeilbootjes, surfborden, teenslippers, zeedieren…

Doodle-watte?

Droedelen is een vorm van schetsen/tekenen. Daarbij worden willekeurige tekeningen van abstracte mannetjes en andere figuren dichtbij elkaar getekend, zonder dat het een samenhangend doel heeft. In een uitbundige overdaad creëert Jook Doodle grappige, surreële taferelen die uiteindelijk wél een geheel vormen.

Ontdek het werk van Jook Doodle

TOOON. by Toon De Somer: specialist in gecementeerd meubilair

Toon De Somer specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van gecementeerde tafels. Een echte ambacht van Belgische bodem, gezien het cementerings- en afwerkingsproces volledig door ons in-huis en met de hand wordt uitgevoerd.

Voor de vernieuwde basis van de RBSC in Duinbergen geen gecementeerde tafels, wél surfplanken in cement, waarvoor Jook de volledige creatieve vrijheid kreeg om deze te bedroedelen. Op deze manier zetten we niet enkel onze expertise, maar ook die van een Belgisch kunstenares met een grote affiniteit voor de kust in the picture.

Onze meubelcollecties
Kantoorinrichtingen en -renovaties

Haal nu je surfshirt in huis!

Een cool surfshirt voor op of naast het water in huis halen? Onze bedroedelde surfborden staan ook op shirts gedrukt! Wil jij een uniek t-shirt in huis halen? Laat hieronder dan je contactgegevens achter en geef je maat door!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items