Coming soon: stoere krukken en tafels

Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat is het kantoor een oord van gonzende bedrijvigheid en een groot deel sérieux. Er moet echter tijd en ruimte zijn om te ontspannen en met collega’s over iets anders te praten dan over producten, projecten en … lastige klanten.

Huiselijkheid op kantoor

Veel bedrijven trekken de zakelijke stijl van hun kantoorinrichting door tot in de refter of kantine. Of verwaarlozen deze ruimte compleet “omdat er toch geen klanten komen”. Nochtans is dat de uitgelezen plaats voor wat socializing met collega’s en het werken aan een teamspirit. Een inrichting en meubelen die huiselijkheid uitstraalt, kan daarbij helpen.

Stoere tafels en krukken

Net daarom hebben we in ons assortiment enkele meubelen van de Iron-collectie opgenomen. Deze krukken en tafels uit gietijzer en hout lijken zo uit een gezellige kroeg te komen. Bovendien zijn deze meubelen van de oerhollandse producent aantrekkelijk geprijsd. De tafel wordt verkocht aan € 450 en de kruk aan € 80 (exclusief BTW).

Kom gerust eens langs in onze showroom. Daar kunt u de krukjes zelf uittesten. Geef wel eerst een seintje op 03 647 26 08 of via info@www.desomer.be, want voor u het weet, zijn ook de toonzaalmodellen de deur uit.

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom