Horeca inrichting

In een mooi interieur voelt een klant zich direct thuis en is
het aangenaam werken voor uw personeel. Maar kwaliteit en
service zijn tegenwoordig niet meer voldoende. Klanten verwachten
vandaag een totaalbeleving die alle zintuigen prikkelt.

Ontdek onze oplossingen

De inrichting van uw restaurant, bar of andere eetgelegenheid moet daarom dan ook volledig aansluiten bij uw thema en doelpubliek. Een modern en strak industrieel interieur? Of hoge plafonds in een klassiek restaurant? Wij helpen u graag bij het uitwerken van uw creatief concept!

Maak een afspraak

Waarom Toon De Somer?

We brengen slimme en moderne oplossingen van Belgische bodem voor uw werkomgeving. Al vrij snel werd duidelijk dat we onszelf moesten gaan differentiëren. Zo gingen we van kantoorinrichtingen naar conceptuele interieuropdrachten. Wij zijn uw partner in alle verbouwingsprojecten.

Voor elk van onze domeinen staan wij garant voor een persoonlijke en directe aanpak. Zo kan u op ons rekenen voor de volledige coördinatie van uw project. Van ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Trouwens niet enkel voor het ontwerp, ook voor de meubelen kan u bij ons terecht. Zo zijn we fabrikant van onze eigen collectie dividers, tafels en stoelen.

Alles over Toon De Somer
Team Toon De Somer
Toon De Somer
Balthazar Awards


Recente horecarealisaties

Benieuwd welke horecabedrijven u reeds zijn voorgegaan? Bekijk onze realisaties.

Maak een afspraak voor de inrichting van uw restaurant of bar

Wilt u binnenkort ook uw restaurant, bar of andere horecagelegenheid inrichten of renoveren? U zal versteld staan van wat we voor u kunnen betekenen. We bespreken samen uw wensen en voorkeuren. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items