Totaalrenovatie voor distributeur 4K

Toen 4K voor het eerst bij Toon De Somer kwam aankloppen voor de herinrichting van hun kantoren in Grobbendonk, bij Herentals, was de briefing duidelijk: medewerkers zouden op een rustige manier moeten kunnen werken in een esthetisch mooie en rustgevende werkruimte. Een opdracht die De Somer op het lijf geschreven was. Er werd gekozen voor lichtkleurige houten accenten, groene en akoestische elementen. Ook (ergonomisch) meubilair werd voorzien. 

Accenten in hout

Zowel voor de scheidingswanden tussen verschillende afdelingen, als voor accenten én het meubilair werd er door 4K gekozen voor lichtkleurig hout. Met die keuze worden de donkere accenten van onder andere de vloer en het plafond wat doorbroken. In combinatie met de keuze voor kunstplanten zorgt dit overigens ook voor een bepaalde rustiek en gezelligheid op de werkvloer. 

Werken in stilte

In een open kantoorruimte is het niet altijd even evident om je goed te kunnen concentreren. Collega’s lopen rond en doen een praatje met elkaar, telefonen gaan af, er wordt nu en dan wat naar elkaar toe geroepen… Om de rust alsnog te kunnen bewaren, koos 4K voor akoestische scheidingswanden tussen alle bureau’s. Die werken niet enkel geluiddempend, ook zie je niet voortdurend waarmee je collega bezig is. 

TOOON. meubilair

Naast een volledige renovatie van de werkruimte mét de integratie van groene en houten wanden, alsook met akoestische elementen, koos 4K ervoor om de ruimte ook volledig in te vullen met TOOON. meubilair: bureau’s, ergonomische bureaustoelen, zetels en zitbankjes, grote en kleine tafels en op maat gemaakte kasten. 

Wist je trouwens dat we al ons maatwerk en onze schrijnwerkerij ook zelf uitvoeren? Meer informatie hierover lees je hier.

Over 4K

4K is al een aantal decennia actief als distributeur in België voor verschillende topmerken op het gebied van industriële signalisatie en passieve netwerkcomponenten. Daarvoor leggen ze de focus op industrieën, overheden, professionele installateurs, groothandels en bedrijven.

Benieuwd naar wat 4K verder doet? Meer informatie vind je hier.

Klant:

4K

Sector:

Distributie van industriële signalisatie

Locatie:

Grobbendonk, België

Bekijk hieronder alle foto’s van dit project

Wil u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items