Totaalrenovatie: Magic Betting

Een renovatie van zowel bestaande kantoorruimtes, als een showroom voor Magic Betting

Een moderne, maar warme en gezellige werkplek voor je medewerkers? Daar kwam Magic Betting bij Toon De Somer voor aankloppen. Daarbij vroegen ze ons hun bestaande kantoren, alsook om hun showroom onder handen te nemen. En dat vroeg best wat werk, want er waren zelfs nog geen bestaande plannen van de panden. Die brachten we uiteindelijk ook zelf in kaart. Lees verder!

Andere aanpak in beginfase

Waar de partners waarmee we samenwerken doorgaans plannen van hun kantoren hebben liggen waarop een design kan worden uitgewerkt, was dit bij Magic Betting niet het geval. Om die reden scande Toon De Somer de ruimtes zelf in. En dat gaf extra mogelijkheden: zo konden we voor dit project volledig onze eigen manier van aanpak toepassen. We maakten een grondplan met bijhorend moodboard op, voerden enkele aanpassingen in 2D door en verwerkten de 3D-renders volledig op basis van het meubilair dat eerder door Magic Betting zelf werd gekozen. 

Hoogwaardig maatwerk

Kenmerkend aan het project dat we voor Magic Betting uitvoerden, is het uitvoerige en hoogwaardige maatwerk dat we voor hen verrichtten. Dat deden we met uiterst kwaliteitsvolle materialen zoals onder andere fineer en HPL. Dat maatwerk nemen we overigens ook volledig in-huis: met onze eigen schrijnwerkerij kunnen we deze taken volledig op onszelf nemen en worden er geen externe partijen ingeschakeld. Goed voor een snelle en vlotte werking en uitvoering van de werken. 

Niet alleen werden kasten op maat gemaakt en geïnstalleerd, ook werden er gyproc- en plafondwerken uitgevoerd, er werd vloerbekleding gelegd, schilderwerken werden uitgevoerd, verlichting werd gehangen, glaswerken werden door Toon De Somer in handen genomen en ook de installatie van automatische schuifdeuren werd door ons opgenomen. 

Los meubilair

Ondanks dat de installatie van het kantoormeubilair wel door Toon De Somer werd uitgevoerd, en hoewel een van A tot Z project bij Toon De Somer  in de meeste gevallen ook de installatie van eigen hoogwaardig kantoormeubilair betekent, verliep dat bij Magic Betting iets anders. Zo werd er niet gekozen voor de eigen Toon De Somer bureaustoelen en bureau’s, maar koos de klant in dit geval voor een andere piste. 

De beginfase van ‘project Magic Betting’ werd in mei 2022 ingezet, de werken zelf werden begin juli van hetzelfde jaar afgerond. 

Meer weten over totaalrenovaties op basis van de behoeften van uw onderneming? Neem contact op. 

Meer weten over Magic Betting? Bekijk de website. 

Klant:

Magic Betting

Sector:

Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen

Locatie:

Antwerpen, België

SHARE THIS

Benieuwd naar uw toekomstig kantoor?

Van concept naar totale inrichting. Het is een hele weg. Heeft u nog vragen? Of komt u graag langs in onze showroom in Antwerpen? Contacteer ons dan gerust! (Wij zorgen voor koffie).

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items