Totaalproject: Minerva NV

Minerva vroeg ons om een creatief concept uit te werken voor hun nieuwe kantoren gerelateerd aan hun activiteit.

Minerva is een bunkeringsfirma, dit wil zeggen dat zij brandstof toeleveren aan zeeschepen. Deze bevoorrading gebeurt via een speciale tube welke wij als rode draad gebruikt hebben doorheen het project. De tube vindt zijn oorsprong in de receptie en vindt via de vergaderzalen zijn weg tot aan de polyvalente ruimte. Wij hebben deze tube ook een functie gegeven en omgevormd tot een “verlichtingsslang”.

Verder hebben wij foto’s van hun schepen gebruikt om de sfeer te bevorderen. Aan de receptie kleefden wij deze bijvoorbeeld over een maatkast zonder grepen.

Er werden veel natuurlijke materialen gebruikt om het watergevoel te ondersteunen. Als kers op de taart, maakten wij hun koffiehoek in de vorm van een boot, de “COLORADO”. De Colorado werd volledig vervaardigd in gyproc en voorzien van patrijspoorten. Een geslaagd idee dat enorm geapprecieerd werd door de klant.

Klant:

Minerva NV

Sector:

Bunkerbedrijf

Locatie:

Antwerpen Haven, België

SHARE THIS

Bekijk hieronder alle foto’s van de kantoorinrichting van Minerva

Benieuwd naar uw toekomstig kantoor?

Van concept naar totale inrichting. Het is een hele weg. Heeft u nog vragen? Of komt u graag langs in onze showroom in Antwerpen? Contacteer ons dan gerust! (Wij zorgen voor koffie).

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items