Kantoorrenovatie: Ensys

Casco kantoor transformatie: de kantoorrenovatie van Ensys, een succesverhaal

Bij Toon De Somer begrijpen we dat elk kantoorproject uniek is en maatwerk vereist om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen. Onlangs kregen we de uitdaging om de casco kantoorruimte van Ensys volledig in te richten, waarbij we ons onderscheidende plan van aanpak hebben toegepast om een functioneel en stijlvol kantoor te realiseren. 

Ons plan van aanpak 

Een grondige en methodische aanpak, daar staan we bij Toon De Somer voor. Voor het project bij Ensys hebben we eerst gedetailleerde ontwerpplannen opgesteld, waarbij we maatwerkoplossingen hebben ontwikkeld die perfect aansluiten bij de specifieke eisen. Onze werkwijze omvat: 

  1. Maatwerkoplossingen: We hebben het volledige ontwerp en de inrichting afgestemd op de unieke behoeften van de klant. Dit betekent dat elk aspect van het kantoor, van indeling tot afwerking, specifiek voor deze ruimte is ontwikkeld. 
  2. Glaswanden: Om een open en lichte werkomgeving te creëren, hebben we hoogwaardige glaswanden geïnstalleerd. Deze zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar verbeteren ook de lichtinval en akoestiek. 
  3. Vloerafwerking: We hebben zorgvuldig gekozen voor een vloerafwerking die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is. Dit draagt bij aan een professionele en uitnodigende sfeer in het kantoor. 
  4. Los meubilair: Naast de vaste inrichting hebben we ook gezorgd voor het losse meubilair. Elk meubelstuk is geselecteerd om comfort, functionaliteit en stijl te bieden, waardoor de werkplekken optimaal worden benut. Hierbij hebben onder andere ook stoelen uit de eigen collectie een plaats gevonden binnen dit project. De Elin barkruk is terug te vinden aan de verhoogde tafels, in de keuken worden de ronde tafels vergezeld van de TOOON. Original Chairs in zwarte uitvoering en in de vergaderzaal werd er gekozen voor de gestoffeerde versie van de TOOON. Chair, namelijk de TOOON. Lux in Forest stoffering. Aan de bureaus is de ergonomische bureaustoel TDS.05 terug te vinden.
  5. Zonwering: Om een aangenaam binnenklimaat te garanderen, hebben we effectieve zonwering geïnstalleerd. Dit zorgt voor een ideale balans tussen natuurlijke lichtinval en bescherming tegen overmatige zonnestraling.
  6. Groene accenten: De groene accenten in het kantoor verwijzen naar Ensys’ expertise op het gebied van zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en airconditioning- en warmtepompsystemen. 

Een succesvol project met een tevreden klant 

Dankzij de goede samenwerking en duidelijke communicatie met de klant, konden we hun visie perfect realiseren. Het resultaat is een prachtig ingericht kantoor waar zowel wij als de klant trots op kunnen zijn. 

Bij Toon De Somer streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit project is een mooi voorbeeld van hoe wij, door maatwerk en een gestructureerde aanpak, een casco ruimte kunnen transformeren tot een inspirerende werkplek.  

Over Ensys 

Bij Ensys hebben ze een passie voor duurzame energieoplossingen en streven ze ernaar om de transitie naar een groenere toekomst te versnellen. Met hun uitgebreide kennis en expertise helpen ze particulieren, bedrijven en organisaties om de voordelen van zonne-energie, elektrisch laden, energieopslag en klimaatbeheersing te benutten. 

Klant:

Ensys

Sector:

Expert voor zonnepanelen, FlexiO, thuisbatterijen, airco’s, warmtepompen en laadpalen

Locatie:

Kapellen, België

Website:

Ensys Home

SHARE THIS

Benieuwd naar uw toekomstig kantoor?

Van concept naar totale inrichting. Het is een hele weg. Heeft u nog vragen? Of komt u graag langs in onze showroom in Antwerpen? Contacteer ons dan gerust! (Wij zorgen voor koffie).

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items