Kantoormeubilair op maat voor Renotec

Wist je dat je bij Toon De Somer niet enkel voor totaalinrichtingen, maar ook voor op maat gemaakt meubilair terecht kan? Voor de Brusselse campus van Renotec verzorgden we zo burelen en akoestische panelen op maat van de functie van medewerkers. Iemand die voortdurend met A0 plannen werkt, kreeg bijvoorbeeld een dieper uitgemeten bureau opdat hij de plannen makkelijk kon openplooien. Lees verder!

Klant:

Renotec

Sector:

Bouwsector

Locatie:

Brussel, België

Een duidelijke briefing van Renotec: voor hun kantoorruimte in Brussel hadden ze geen hulp nodig voor renovatiewerken, wel voor het invullen van hun open kantoorruimte met akoestisch en op maat gemaakt meubilair.

Akoestische panelen tegen afleiding

Een open ruimte zorgt voor heel wat animo op kantoor: medewerkers kunnen makkelijk vragen aan elkaar stellen en het schept ook een nauwere band. Maar een open werkruimte kan tegelijkertijd ook voor geluidsoverlast en afleiding zorgen. Om dat tegen te gaan, kan je akoestische panelen tussen bureaus plaatsen. Die belemmeren het zicht ietwat, maar zorgen vooral voor geluiddemping waardoor medewerkers minder snel afgeleid zijn bij passage.

Naast akoestische panelen werden er bij Renotec ook akoestische zetels geïnstalleerd. Lees hier meer over onze akoestische oplossingen.

Bureaus op maat van de functie van de medewerker

Bij Renotec heeft iedere werknemer een specifieke taak, waarvoor aangepast meubilair nodig is. Zo kreeg iedereen die een A0 plan moet kunnen openplooien op zijn of haar bureau een extra diepe werktafel aangemeten. Samen met de akoestische panelen op maat van de bureaus, was dit een project waarvoor bijzonder veel en nauwkeurig voorbereidings- en opmetingwerk voor moest worden voorzien.

Daarnaast werden er voor dit project ook (inmaak)kasten, bureaustoelen en ander bureaumaterieel voorzien.

Bekijk hieronder alle foto’s van dit project

Meer informatie over op maat gemaakt kantoormeubilair? Neem contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items