Kantoorinrichting: J-tec

Wederkerende klant: JTEC

“In 2016 maakten we voor het eerst kennis met het meubilair van Toon de Somer bij de ontwikkeling van ons eerste landschapskantoor op de sales afdeling. Er kwamen bureaus die je manueel naar boven kon zetten door middel van een hendel voor rechtstaande sessies. Lockers werden geleverd om het clean desk systeem te handhaven, maatkasten geïnstalleerd en de talrijke vuilbakjes die er voordien stonden werden vervangen door een tailormade kast voor restafval, papier en PMD, vertelt Karine Janssens, Office Manager bij JTEC. “Later volgden ook op onze andere afdelingen ongeveer dezelfde renovaties, maar dan met elektrisch bediende bureaus die nog meer gebruiksgemak geven.”

 

Renovatie nieuw magazijn

“Na de opbouw van ons nieuw magazijn werd begin 2023 ook de benedenverdieping grondig aangepakt, waar vooral de receptie en de keuken een totaalrenovatie kenden. Deze ruimtes moesten vooral meer gezelligheid uitstralen met onder andere een plafondwand van kunstplanten als eye-catcher.”

 

Trouwe en eerlijke partner

“De reden waarom we steeds opnieuw voor Toon De Somer kiezen, is omdat je er steeds goed geïnformeerd wordt over wanneer welke werken plaatsvinden, zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Er wordt bovendien steeds meegezocht naar een oplossing als bepaalde zaken even anders lopen dan voorzien. Kortom: een topservice!” aldus Karine.

Klant:

J-Tec

Sector:

Ingenieursbureau

Locatie:

Kapellen, België

SHARE THIS

Bekijk hieronder alle foto’s van het totaalproject J-tec te Kapellen.

Benieuwd naar uw toekomstig kantoor?

Van concept naar totale inrichting. Het is een hele weg. Heeft u nog vragen? Of komt u graag langs in onze showroom in Antwerpen? Contacteer ons dan gerust! (Wij zorgen voor koffie).

Wij richten al meer dan 30 jaar kantoren in en hebben al vele realisaties uitgevoerd. Wij werken graag samen met uw aannemer, architect of binnenhuisarchitect . Uiteraard hebben wij een uitgebreide referentielijst. Aarzel niet om ons te contacteren zodat wij met u ter plaatse kunnen gaan kijken.

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items