Inrichting: Balie Antwerpen

Inrichting van de Balie van Antwerpen: Een oase van rust en comfort

Voor de Balie van Antwerpen hebben we een prachtig gerenoveerde ruimte omgetoverd tot een ideale rust- en overlegruimte voor advocaten. Tijdens lange en intensieve zittingen is het essentieel om een plek te hebben waar men even kan ontspannen met een kopje koffie of water. Daarnaast is er een aparte ruimte gecreëerd voor vertrouwelijke gesprekken. 

We hebben gekozen voor zorgvuldig geselecteerde meubels en een op maat gemaakt koffiemeubel, vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij. De vloer, een levendige terrazzovloer met een rijk scala aan kleuren, vormde de inspiratie voor het kleurgebruik in het meubilair. Dit zorgt voor een vrolijke en moderne uitstraling. 

Voor de zitplekken hebben we gekozen voor de TOOON. Lux Chairs zonder armleuningen, de Flower Chairs als fauteuils en met bijpassend tafeltje, de TST Low. De stoffering van beide stoelen kon naar wens worden gekozen, wat extra flexibiliteit bood bij de inrichting. 

Het resultaat is een prachtige ruimte die perfect aansluit bij het indrukwekkende gebouw. We hebben diverse opstellingen geplaatst om een speelse en uitnodigende sfeer te creëren. Van gezellige zithoeken voor een ontspannen koffiepauze tot verschillende tafelgroottes voor groepsoverleg of individueel werk. Deze veelzijdige inrichting zorgt ervoor dat de advocaten optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte. 

Over de Balie van Antwerpen 

De Balie van Antwerpen is een professionele organisatie die advocaten in de regio Antwerpen ondersteunt en vertegenwoordigt. Ze speelt een cruciale rol in de rechtsorde, met focus op de belangenbehartiging van advocaten en de rechtsbescherming van cliënten. 

Klant:

Balie Antwerpen

Sector:

Rechtbank

Locatie:

Antwerpen, België

SHARE THIS

Benieuwd naar uw toekomstig kantoor?

Van concept naar totale inrichting. Het is een hele weg. Heeft u nog vragen? Of komt u graag langs in onze showroom in Antwerpen? Contacteer ons dan gerust! 

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze + 1.000 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items