Realisatie Private Bank

Nieuwe look & feel

Eind 2015 hebben wij een prachtig project in Antwerpen afgerond. De Private Bank was opzoek naar een frisse look en feel in het kantoor. Samen met de klant hebben we verschillende materialen en concepten gecombineerd om dit resultaat te bereiken. Voor een groot deel hebben wij gebruik gemaakt van schrijnwerkerij. De houten ingebouwde kasten zorgen voor extra opbergruimte en vormen een leidraad doorheen heel het kantoor. De glazen wanden creëren aparte ruimten maar geven toch een ruimtelijk en open gevoel. Voor de vloer is er een combinatie gebruikt van tapijt en hout.

Bekijk hieronder enkele foto’s van deze realisatie. Wilt u graag meer zien of weten over dit project? Neem dan zeker contact met ons op!

 

DSC_1800-4

We don't sell furniture we provide an experience