Verkoop

Verkoop

Waarom u een Kyocera-toestel moet kopen

Logo KyoceraKyocera is één van de weinige elektronicafabrikanten die zich gespecialiseerd hebben in constructie van printers en copiers. Duurzaamheid en innovatie zijn de kernwoorden.

De merknaam Kyocera is trouwens een samenstelling van het woord Kyoto en Ceramic (keramiek). En keramiek is juist zo belangrijk in het printer en copier-verhaal. Dankzij de keramische drums van Kyocera is het mogelijk om de afdrukprijs zeer laag te houden. Door de lange levensduur van de drum (ook bij de kleinere toestellen) hebt u ook veel minder onderhoud. Afhankelijk van het model gaan onze drums tot 100.000 en zelfs tot 600.000 afdrukken mee.

Advies bij de keuze van printers en copiers

Sinds 10 jaar zijn wij Kyocera-verdeler, niet zonder succes. Momenteel zijn wij de tweede grootste verdeler van Kyocera in de Belux. Onze uitstekende band met onze leverancier Kyocera bezorgt ons de laatste updates over nieuwe producten, tips bij onderhoud en de beste software tools om het printen en kopiëren efficiënter te maken.

De toestellen kennen we door en door, zodat we na een audit die de werkelijke nood aan printers en copiers blootlegt, perfect kunnen adviseren welke toestellen u best kiest.

Onderhoud printers en copiers in de ruime regio rond Antwerpen

Niet alleen bieden wij u de juiste oplossingen voor een juiste prijs aan maar ook een snelle service vanuit Antwerpen dankzij vijf opgeleide service engineers. Ook Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen vallen in ons werkgebied, omdat onze techniekers verspreid over dit gebied wonen.

Heeft uw bedrijf ook vestigingen buiten deze regio, dan vinden we ook een oplossing om service en onderhoud zo snel en kwalitatief mogelijk uit te voeren.

Geïnteresseerd om meer uitleg te krijgen over ons gamma Kyocera printers en copiers, mail of bel ons.
We don't sell furniture we provide an experience