Poef Antwerpen

Poef Antwerpen

Snakt u naar een meer gezellige maar toch zeer moderne en trendy kantoorruimte? Dan is een poef als design- en gebruikselement echt iets voor u.

Design en functie

Dé specialist voor kantoorinrichting, De Somer in Antwerpen, ontwikkelde een compleet gamma aan kantoorelementen die een strak design en functionaliteit combineren. Wij bieden u een groot aanbod aan:

Aantrekkelijk

Bij De Somer weten we als geen ander hoe we uw kantoor aantrekkelijk moeten maken. In geen tijd vormen we uw sobere kantoorruimte om tot een inspirerende werkomgeving. Wij verdelen kantoormeubilair en kantoormachines van topmerken tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding:

Eigen stoelenlijn

Naast de externe merken lanceerden we onze eigen stoelenlijn die u een goedkoper alternatief biedt. Onze eigen stoelenlijn combineert een hoge kwaliteit met een strak design.Wilt u deze stoel – of een poef – zelf uitproberen? Kom dan vrijblijvend langs in onze toonzaal in Antwerpen.

Inspireren

De gemotiveerde en ervaren medewerkers van De Somer staan altijd voor u klaar. U kan op hen rekenen voor deskundig advies en uitgebreide informatie. Wij inspireren u graag voor nieuwe ideeën voor uw kantoorruimte: een trendy poef, wanden op maat… Ontdek de talrijke mogelijkheden en voorbeelden in onze referentieprojecten.

Service

U mag bovendien vertrouwen op een uitstekende service: wij helpen u steeds verder met persoonlijk advies op basis van uw specifieke vragen en noden. Zoekt u een ergonomische bureaustoel met bijpassende poef? Geen probleem, in onze toonzaal te Antwerpen kunt u genoeg ideeën opdoen met de hulp van ons adviserend personeel. Wij staan u graag bij met stijladvies, kleuradvies en gepersonaliseerde bestellingen.

Bel of mail

Hebt u nog vragen over een specifieke poef of stoel? Contacteer ons gerust op +32 3 647 26 08 of mail naar info@www.desomer.be.