Pick of the year awards voor twee Kyocera-machines

Afgelopen zomer zijn er twee Pick of the year awards uitgereikt aan Kyocera-machines. Kyocera Document Solutions is in de prijzen gevallen met twee machines uit het Ecosys-assortiment.

Buyers Laboratory (BLI) testte gedurende twee maanden de betrouwbaarheid en concludeerden dat zowel de FS-4100DN als de FS-4200DN beide meer dan 100.000 afdrukken produceerden zonder dat onderhoud nodig was of dat het papier vastliep! De nieuwste serie zeer functionele en energiesparende machines uit het Ecosys assortiment hebben nu in totaal drie awards.

fs-4100dn11_-imagelibitem-Single-Enlarge_imagelibitem fs-4200dn1_-imagelibitem-Single-Enlarge_imagelibitem

Milieubewust en toch een hoge productiviteit

Kyocera is bekend om haar milieusparende machines, dus het is geen verrassing dat BLI Kyocera de erkenning geeft voor producten die boven alle concurrerende machines uitsteken, bijdragen aan een lagere TCO en veel minder impact op het milieu hebben. In een vorig artikel op de site is de duurzaamheid van Kyocera printers al benadrukt. Uit verschillende testen blijkt dat Kyocera boven haar concurrenten uitsteekt.

De tijd tot de eerste afdruk was erg kort bij alle geteste bestandstypen. Ook de beeldkwaliteit werd getest en de FS-4200DN kreeg erkenning voor het leveren van scherpe tekst en een volledig gamma van grijstinten.

De BLI test

Bli geeft twee keer per jaar in elke categorie speciale erkenning aan producten die de meest opmerkelijke prestaties leveren. BLI awards zijn de enige prijzen die gebasseerd zijn op een reeks van tests die ongeveer twee maanden in beslag nemen.

Kyocera-partner Toon De Somer

Inmiddels is Toon De Somer uitgegroeid tot de tweede grootste partner van Kyocera in de Belux. Wij bieden het volledige gamma netwerkprinters, kopieerapparaten en multifunctionals van Kyocera. Dus ook de twee machines die reeds in de prijzen zijn gevallen!

Bekijk alle printers en multifunctionals van Kyocera. We hebben ook een beperkt aantal tweedehands printers in het aanbod.

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom

We don't sell furniture we provide an experience