TOOON. by Toon De Somer
Innovatief meubilair voor kantoor en thuis

TOOON.

Als pioniers in kantoorrenovaties en -inrichtingen brengen wij onze passie voor design en functionaliteit tot leven in onze unieke meubelcollecties. We vertellen je graag meer over het merk en onze visie. Voor meer gedetailleerde informatie en om onze volledige collectie te ontdekken, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de officiële website van TOOON. by Toon De Somer. 

Ontdek TOOON. by Toon De Somer

Het ontstaan van een eigen meubelmerk 

In 2018 besloot Toon De Somer zelf een stap verder te gaan in de wereld van kantoormeubilair. Tot dan toe werkten we met meubels van diverse leveranciers voor onze kantoorprojecten. Echter, Toon De Somer himself zag een kans om een eigen lijn te ontwikkelen die perfect aansloot bij onze visie op kantoorinrichting en multifunctioneel gebruik. 

Samen met gerenommeerde ontwerpers zoals Axel Enthoven en Matthias De Ferm werd de basis gelegd voor onze eerste collectie. Deze samenwerking resulteerde in de lancering van de TOOON. collectie, bestaande uit stoelen en tafels die zowel in kantooromgevingen als thuis perfect tot hun recht komen. 

Onze meubels uittesten en het comfort zelf ervaren?

Maak dan zeker een afspraak via onderstaande knop. Onze medewerkers nemen je graag mee voor een rondleiding in onze showroom.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items