Showroom

In Hoboken vlak over de autocontrole opende Toon De Somer in juni 2024 een gloednieuwe showroom. Deze showroom, dat meer dan 1000 m² groot is, is een belevingsruimte waar rekening gehouden is met alle aspecten welke een modern kantoor nodig heeft. Zo vind je er zelfs een ruimte die niet voldoet aan de akoestische normen, net om de klanten het verschil te laten beleven met een juist akoestisch ingerichte ruimte.

Naast akoestische producten vind je bij ons uiteraard een groot gamma van kantoormeubelen en vergadertafels maar ook onze specialiteit de gecementeerde tafels. 

Deze gecementeerde tafels verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren en uitvoerbaar in je eigen design wordt immers gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij en afgewerkt (gecementeerd) hier in Hoboken. Uiteraard laten wij onze klanten dit zien. Ontdek ze alvast hier.

Verder laten wij ook onze creativiteit zien in verschillende ontwerpen. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze bar en verschillende vergaderzalen. 

De showroom heeft ook een uitgebreide mezzanine waar tevens het modelkantoor is te vinden met hoogte verstelbare burelen en een verwijzing naar de Hobokense polders met een foto van de Galloway koeien.

Toon De Somer Showroom 19 scaled

Ook groen heeft hier zijn weg gevonden samen met een waterval waar we u alles willen over uitleggen. 

Tot slot is een bezoek aan onze showroom een absolute aanrader al was het maar om de mooie kunstcollectie te bewonderen.

Kom langs en ervaar ons vakmanschap

Contacteer ons gerust voor en afspraak en wij geven u graag een rondleiding. 

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items