Over Toon De Somer

Live Smart Work Modern

Toon De Somer werd opgericht in 1989. We zijn begonnen als kantoorhandelaar gericht op de verkoop van copy -en printtoestellen, tafels en stoelen.

Al vrij snel begreep Toon De Somer dat hij zijn aanbod moest differentiëren, wat leidde tot een import vanuit Duitsland, Nederland, Portugal, Italië en Frankrijk. In 2005 kozen we ervoor om ook te importeren vanuit het verre Oosten. Eerst voor het eigen bedrijf, later voor een netwerk van verdelers.

Niet veel later gooide Toon De Somer het roer om en besloot hij conceptuele interieuropdrachten aan te nemen. Toon De Somer werd een vaste partner bij verbouwingsprojecten van plan tot realisatie.

team-van-toon-de-somer

Na een focus van 10 jaar op import, werden in 2016 de eerste stappen gezet richting de realisatie van eigen ontwerpen in samenwerking met Belgische designers.

In 2018 stootte het bedrijf Toon De Somer zijn printerafdeling af om zich volledig te kunnen focussen op de interieurmarkt. Het werd een schot in de roos.

Van de Begonialei en de Bredabaan in Merksem naar de Bredastraat in Antwerpen, zal Toon De Somer vanaf 2024 nieuwe kantoren en showrooms in een meer dan 3.000 m² groot complex betrekken.

De toekomst is verzekerd dankzij een team van jonge ondernemers onder leiding van Michaël Swalens, geflankeerd door Arnaud Lacroix-Baartmans, Anthony Coates en Thomas De Somer.

De toekomst lacht ons toe en wij houden onze baseline steeds in gedachten “Live Smart Work Modern”.

Ontdek hoe wij werken

Persoonlijke en directe aanpak

Voor elk van deze domeinen staan wij garant voor een persoonlijke en directe aanpak. Enkele voorbeelden:

 • Bij een kantoorinrichting nemen wij de volledige coördinatie op ons en mag u altijd op ons rekenen, van ontwerp tot en met de realisatie.
 • Voor onze kantoormeubelen werken we samen met een select groepje van kwaliteitsmerken.
 • Daarnaast zijn wij fabrikant van een eigen collectie van dividers, tafels en stoelen. Wij werken telkens samen met Belgische ontwerpers en dragen hierbij ons motto Live Smart Work Modern hoog in het vaandel.
Neem contact met ons op

Uw kantoorspecialist sinds 1989

Toon De Somer focust zich als ‘kantoorspecialist’ sinds 1989 op de volgende domeinen:

 • Interieur op maat, inclusief maatwerk en verbouwingen.
 • Volledige coördinatie van uw totaalproject.
 • Scherp geprijsde, kwaliteitsvolle kantoormeubelen. Rechtstreeks van de fabrikant.
 • Exclusief designmeubilair van Belgische ontwerpers.

Altijd welkom… of mogen wij langskomen?

U bent steeds welkom in onze ruime showroom (2.500m²) in Antwerpen. Wij leiden u graag rond doorheen al onze mogelijkheden. Hebt u liever dat we bij u langskomen? Ook geen probleem. Geef ons in dat geval een seintje.

Ontdek hoe wij werken
tds sales team 1
cement tables
realisaties akoestiek
flower chairs
tooon stoelen
realisaties creatief
realisaties tooon

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

  Featured Items