We do the check, check, check - Toon De Somer The office Interiors
officescan3D

We do the check, check, check

Creatief – Check!

 

Creativiteit in ons design is altijd nummer één geweest, nu meer dan ooit. Het speelveld is het veranderd, Corona heeft de rollen omgegooid. Van het allomgewilde landschapskantoor naar anderhalve meter afstand tussen collega’s. Hoewel het een onbegonnen werk kan lijken, kunnen kleine aanpassingen een wereld van verschil maken.

 

Met een grote dosis creativiteit en 30 jaar ervaring begeleiden wij u naar het kantoor van de toekomst. Want ook na de situatie kan u op ons bouwen. Investeer daarom in langetermijndenken met onze effectiëve oplossingen.  

 

Co-creatie – Check

 

Uw wensen omzetten in een nieuw, functioneel kantoor met oog voor veiligheid en gezondheid. Op basis van uw doelen gaat onze designer aan de slag, dat betekent echter niet dat u alles volledig uit handen geeft. Samen op zoek gaan naar de ideale balans tussen veiligheid en design, dat is onze missie. Flexibiliteit wordt daarbij een belangrijke speler. Thuiswerken werd gedurende bepaalde tijd de norm, maar ook na Corona zal thuiswerk een grote plek krijgen in het ‘nieuwe normaal’. Technologie leidt daarin de weg en ook daar kunnen wij hulp bieden.

 

Corona – proof – check!

 

“Ons kantoor zal permanent anders ingericht worden.” “Ons kantoor krijgt niet alleen een andere inrichting maar ook de functie van het kantoor wijzigd.” Quotes als deze horen we de laatste tijd wel vaker.  Afstand houden en veiligheid op de werkvloer vormen daarbij de nieuwe normen.

 
Onze oplossing
 
 
Welke oplossingen bieden we aan? Op basis van een kantoorscan kijken wij hoe wij u bedrijf het best kunnen helpen. Via dividers bieden wij u een totaaloplossing aan met verschillende voordelen.

Allereerst hebben ze een afschermfunctie, dit zorgt niet alleen voor afstand maar ook voor veiligheid tussen u en uw collega’s. Het oog wil ook wat en daarom hebben de dividers ook een sterke visuele functie, zo kan je niet alleen een afbeelding naar wens toevoegen maar ook je eigen logo en last but not least kan je ook groen verwerken.

Groen staat niet alleen heel mooi, het zorgt ook voor een goede mentale en fysieke gezondheid, een absolute must in tijden van Corona. Maar dit is niet alles, naast een mooie visuele functie kan er ook een aflegruimte gemaakt worden (zie bijhorende afbeelding).

Social distancing en maatregelen op de werkvloer zijn nog even aan de orde. Wil je investeren in je bedrijf op lange termijn? Gestoffeerde wanden vormen dan perfecte oplossing. Niet alleen zorgen ze voor afstand, ze zijn ook perfect behandelbaar en het ultieme voordeel: je kan ze ook na Covid inzetten. Contacteer ons vandaag nog en wij begeleiden u naar het kantoor van de toekomst.

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom