RF Stuhl Tooon Tisch Erik Highboard Henri Lowboard Stav Milieu 3032 22 scaled

Persbericht: Toon De Somer breidt activiteiten internationaal uit

PERSBERICHT – Twee maal groot feest bij Toon De Somer, want de specialist in kantoorinrichtingen van A tot Z en eigen (Belgisch) kantoormeubilair breidt uit, en dat zowel in binnen-, als buitenland! Zo startte De Somer afgelopen maand een eigen schrijnwerkerij op, waarmee het voortaan het volledige proces van kantoor(her-)inrichtingen in eigen handen neemt én zette het zijn eerste internationale stappen: vanaf heden vind je Toon De Somer dan ook bij meubelketen Raum.Freunde in Duitsland en Oostenrijk.

Toon De Somer goes international

Raum.Freunde maakt deel uit van het nog grotere Europa Möbel en heeft 56 winkelpunten verspreid over verschillende Europese landen. Daarvan is de Duitse markt, waar het Toon De Somer productgamma vanaf heden verkocht wordt, de grootste. “In totaal zal een selectie van onze TOOON. stoelen in zo’n 39 Duitse winkels, alsook in 2 Oostenrijkse winkelpunten verkrijgbaar zijn,” vertelt Anthony Coates van bij Toon De Somer. “De verkoop van onze stoelen bij Raum.Freunde is een eerste stap naar internationalisering waarbij we graag ons volledige Toon De Somer gamma willen vermarkten via verschillende kanalen en verkooppunten. Vandaag gaat het over een selectie van onze stoelen, waarvan er al meer dan 400 besteld werden. Volgend jaar komen daar allicht ook onze Ton Sur Tooon tafel, stoel, salontafel en andere producten bij.”

Schrijnwerkerij in Brecht

En niet alleen in het buitenland zet Toon De Somer stappen. Ook in eigen land worden de activiteiten uitgebreid, en dat met een gloednieuwe schrijnwerkerij. Op die manier garandeert De Somer een volledige van A tot Z ontzorging van conceptuitwerkingen, (afbraak-)werken, inrichtingen, installaties en plaatsingen. “Met onze eigen schrijnwerkerij kunnen we er voortaan voor zorgen dat wel elke stap van het proces zelf kunnen coördineren én uitvoeren. Vooral dat laatste is een win-win. Werken kunnen sneller worden uitgevoerd, beter worden opgevolgd en netjes worden afgerond. Er hoeft geen derde partij aan te pas te komen, wat de geloofwaardigheid en het vertrouwen uiteraard ook vergroot,” legt Toon De Somer uit.

Meer ‘eigen’ werken, meer kwaliteit

De eigen schrijnwerkerij opende afgelopen maand zijn deuren in Brecht en werd intussen voor alle nieuwe én lopende projecten ingeschakeld. “Momenteel hebben we reeds enkele schrijnwerkers en monteurs in dienst, al zijn we nog op zoek naar extra talent om ons team te versterken,” vertelt De Somer. “De enige vereisten die we voor deze profielen hebben, is dat ze gedreven zijn in hun vak, dat ze willen bijleren en dat ze Toon De Somer ook mee vorm willen geven. Leeftijd speelt dan ook maar weinig rol. Om die reden hebben we dan ook geïnvesteerd in de beste machines. In combinatie met hoogwaardige materialen en de juiste skillset van ons team, bieden we dus niet enkel de best mogelijke kwaliteit en service aan onze klant, we bieden ook mooie opportuniteiten voor onze medewerkers.”

Over Toon De Somer

Toon De Somer staat gekend voor de volledige ontzorging in totaalrenovaties en -inrichtingen van kantoorruimtes groot en klein. Dat gaat van het uitdenken van een concept tot het tekenen van een concreet design, het uitvoeren van de werken (inclusief schrijnwerkerij) en het installeren van state-of-the-art kantoormeubilair. Dat laatste tekenen en produceren we overigens ook zelf. 

Meer weten? Neem dan contact op:

Bieke Goovaerts
Bieke@desomer.be

Featured Items

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy