Ontwerp zonder titel 3

Toon De Somer start eigen schrijnwerkerij en zet zo nog meer in op ‘full service’-oplossingen

Brecht – Toon De Somer is zijn eigen schrijnwerkerij gestart. Begin mei al lanceerde de specialist in kantooroplossingen op maat, de activiteiten. Met de komst van de gloednieuwe schrijnwerkerij verzorgt Toon De Somer voortaan een nog betere, snellere en vooral ‘een eigen’ service.

Een eigen schrijnwerkerij met eigen machines en materialen, en een eigen team van schrijnwerkers en monteurs: waar tot voor kort ook andere partijen werden ingeschakeld voor de afwerking en inrichting van op maat gemaakte kantooroplossingen, voert Toon De Somer nu bijna alle werkzaamheden zelf uit. Van idee tot conceptuitwerking, 2D- en 3D-rendering, afbraakwerken, schrijnwerkerij en het ontwerpen en installeren van nieuw kantoormeubilair: laat u uw kantoor (her)inrichten door Toon De Somer, dan slaat u alle vliegen in één klap.

De schrijnwerkerij opende zijn deuren in Sint-Lenaarts, te Brecht. Voor de opstart van de schrijnwerkerij werd er geïnvesteerd in nieuwe, van de meest kwalitatieve machines, alsook werden er intussen schrijnwerkers en monteurs aangenomen.

Gezocht: schrijnwerkers en monteurs voor schrijnwerkerij

Maar! Omdat we bij Toon De Somer niet stilzitten, zijn we nog op zoek naar versterking voor ons team. Bent u of kent u schrijnwerkers of monteurs die graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen een bedrijf waar er zich veel opportuniteiten voordoen? En dat zowel op de korte, als op de lange termijn? Neem dan contact op via thomas.ds@desomer.be.

Uw kantoor onder handen genomen door Toon De Somer

Is uw kantoorruimte toe aan vernieuwing of bent u op zoek naar iemand die u volledig kan ontzorgen in de inrichting van uw nieuwe werkomgeving? Neem contact op voor meer informatie via info@desomer.be. We helpen u graag verder!

Featured Items

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy