Opening nieuwe showroom Toon De Somer 1
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Joke Doodle
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Tatyana Beloy
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Bezoekers 1
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Bezoekers 2
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Toon De Somer
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Sfeerbeeld
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Sfeerbeeld 2
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Michael Swalens
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Sfeer 3
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Jook Doodle 2
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Opening door Jan Jambon
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Bezoeker 2
Opening nieuwe showroom Toon De Somer - Live band

Opening van nieuwe showroom Toon De Somer in Hoboken: Een nieuwe standaard in kantoorinrichting 

Op 6 juni 2024 werd een bijzondere mijlpaal bereikt met de officiële opening van onze gloednieuwe showroom aan de Pierre van den Eedenstraat 21 in Hoboken. Dit evenement markeerde niet alleen een nieuwe stap voor ons bedrijf, maar ook voor iedereen die op zoek is naar de perfecte kantoorinrichting. 

 

Een inspirerende start

De opening werd gevierd met een feestelijke receptie waarbij tal van klanten, partners en genodigden aanwezig waren. De gasten werden verwelkomd met een glaasje bubbels en konden genieten van hapjes terwijl ze de nieuwe showroom verkenden. De sfeer was bruisend en vol verwachting terwijl onze gasten de gelegenheid hadden om de uitgebreide collectie materialen en technieken te bewonderen die onze showroom te bieden heeft. 

 

Ontdek de mogelijkheden

Onze showroom is een waar paradijs voor iedereen die betrokken is bij kantoorinrichting. Van innovatieve werkplekoplossingen tot ergonomische meubels, de nieuwste technologieën en duurzame materialen, alles is te vinden in onze nieuwe ruimte. Onze bezoekers kunnen zich laten inspireren door de talloze mogelijkheden die wij aanbieden om van elke kantoorruimte een efficiënte, comfortabele en esthetisch aantrekkelijke werkplek te maken. 

 

Expertise en advies

Naast het tonen van producten en technieken, is onze showroom ook een plek waar klanten advies op maat kunnen krijgen. Ons team van experts staat klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste materialen en oplossingen die passen bij specifieke behoeften en budgetten. Of het nu gaat om de inrichting van een kleine kantoorruimte of een groot bedrijfspand, wij bieden deskundige begeleiding en creatieve ideeën om elke visie tot leven te brengen. 

 

Innovatie en duurzaamheid

In onze nieuwe showroom zetten we sterk in op innovatie en duurzaamheid. We presenteren de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting, met een speciale focus op milieuvriendelijke oplossingen. Van recyclebare materialen tot energiezuinige technologieën, wij streven ernaar om duurzame keuzes gemakkelijk en aantrekkelijk te maken voor onze klanten. 

 

Kunst als eyecatcher

Bij binnenkomst in onze showroom worden bezoekers meteen verwelkomd door een indrukwekkend kunstwerk van kunstenares Jook Doodle. Zij heeft de rechtse muur van de inkomhal onder handen genomen en omgetoverd tot een visueel meesterwerk. Haar kunstwerk, dat perfect de dynamiek en creativiteit van onze visie weerspiegelt, geeft een unieke sfeer aan de ruimte en zet direct de toon voor wat onze showroom te bieden heeft. 

 

Bezoek ons

Wij nodigen iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan onze nieuwe showroom aan de Pierre van den Eedenstraat in Hoboken. Kom langs en ontdek hoe wij kunnen helpen om uw kantoorruimte te transformeren tot een dynamische en inspirerende werkplek. Onze deuren staan open van maandag tot en met vrijdag. Maak hieronder een afspraak.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items

    Share This

    Copy Link to Clipboard

    Copy