Kyocera ontvangt 10 BLI Awards!

Kyocera Document Solutions is in de prijzen gevallen met verschillende modellen uit het assortiment. Buyers Laboraroty (BLI) testte gedurende een aantal maanden de betrouwbaarheid, kleurenafdrukken en milieukenmerken van de machines.

De uitslag

Pete Emory, de directeur van het BLI testlaboratorium licht de uitslag toe: “KYOCERA leverde dit seizoen een opmerkelijke prestatie door in bijna elke categorie, van het modden- tot hoogvolume segment in zwart-wit en kleur, een award mee naar huis te nemen. Keer op keer maakt Kyocera indruk op ons met hun consistentie in productlijnen en hun duidelijke nadruk op gebruiksgemak voor de eindgebruiker”.

Hieronder staan enkele winnende modellen :

Bli Awards

De award ‘BLI Winter 2015 Pick voor Outstanding A4 Monochrome MFP voor middelgrote tot grote werkgroepen’ is toegekend aan de ECOSYS M3550idn. Het toestel heeft deze award ontvangen vanwege zijn HyPAS open architectuur en zijn beeldkwaliteit. HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions) is een softwareplatform van Kyocera zelf en omschrijft het als volgt: “het is een krachtig en schaalbaar oplossingenplatform dat de prestaties van haar succesvolle multifunctionals optimaliseert”.

Het is niet het eerste jaar dat Kyocera deze awards ontvangt. In 2013 waren de FS-4100DN en FS-4200DN de winnaars. Ook spraken we in een eerder artikel over de duurzaamheid van Kyocera.

Kyocera-partner Toon De Somer

Toon De Somer is inmiddels uitgegroied tot de tweede grootste partner van Kyocera in de Belux. Wij bieden het volledige gamma netwerkprinters, kopieerapparaten en multifunctionals van Kyocera. Dus ook de modellen die dit jaar in de prijzen zijn gevallen!

Bekijk alle printers en multifunctionals van Kyocera of informeer telefonisch naar onze tweedehandsprinters.

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom

We don't sell furniture we provide an experience