In de kijker: de Italiaanse eye-catchers! - Toon De Somer The office Interiors

In de kijker: de Italiaanse eye-catchers!

Wij bieden een ruime waaier van de allerbeste kantoormeubelen aan. Voor elk project, of het nu om een nieuwe inrichting of een renovatie gaat, kunnen wij een offerte op maat maken of basis vier elementen: prijs, stijl, duurzaamheid en ergonomie. Vandaag vertellen we u graag wat meer over onze Italiaanse leveranciers van kantoormeubelen met telkens een aantal topproducten in de spotlight. 

Pedrali

Pedrali is zonder twijfel dé specialist in vergaderstoelen, vergadertafels, kantinestoelen en kantinetafels. Deze leverancier slaagt erin om een assortiment voor te stellen met meer dan 250 verschillende modellen.

Bent u opzoek naar een echte eye-catcher voor uw kantine? Dan is de  Tweet de stoel die u zoekt! De poten en de schelp zijn in diverse kleuren beschikbaar en de stoel is stapelbaar.

Tweet Pedrali

Een ander topproduct van Predali is de welgekende  Arki-tafel. De tafel heeft een strakke uitstraling en is veelzijdig in zijn functionaliteit. Niet alleen is de tafel goed te gebruiken voor meetings en vergaderingen, maar door de verschillende afmetingen en vormen is hij is ook erg geschikt als restaurant- of kantine tafel. De tafel kan voorzien worden van kabelmanagement. Dit is de gleuf in het midden van de tafel waar alle draden weggewerkt kunnen worden. Hieronder een foto van de Arki-tafel zonder kabelmanagement.

Arki Tafel

Sinetica

Sinds de start van Sinetica in 1995 zijn wij partner van deze Italiaanse kantoor design specialist. Eén van de grote pluspunten van Sinetica is dat zij een naleveringstermijn garanderen van 10 jaar.

Sinetica biedt diverse kantoormeubelen aan die design en kwaliteit combineren. Alle producten hebben een certificaat voor veiligheid en gezondheid. Graag vermelden wij ook dat wij wekelijks transport hebben naar Italië wat een snelle levering garandeert.

Sinetica

Op onderstaande foto ziet u één van de best draaiende modellen van Sinetica namelijk de “Diamond” reeks. Een bench kan afgescheiden worden met een tussenscherm. Zowel de poten als het topblad als het tussenscherm zijn beschikbaar  in verschillende kleuren. Op die manier kan u spelen met uw bedrijfskleur of frisse accenten leggen binnen uw kantoorruimte.

diamond

Martex

Martex is gespecialiseerd in directieburelen met een hoge afwerkingsgraad dat toch betaalbaar blijft. Glas, fineer of gelakt meubilair is bij deze leverancier allemaal mogelijk.

Martex Yard

Hierboven zien we een opstelling van de Martex “Yard” serie.  Het eiland is voor zes personen en door het gebruik van de schermen ontstaat er meer separatie en privacy. De wanden zijn akoestisch bekleed, wat het omgevingsgeluid sterk dempt. De bench is ook voorzien van een flipper, dit is een kabelgoot in het midden om stopcontacten en andere snoeren weg te werken. Dit is een klassieke opstelling waar nog steeds veel vraag naar is. Echter heeft Martex nog maar recent een nieuwe eye-catcher uitgebracht: de Pigreco.

Pigreco

Pigreco

Deze opstelling is op allerlei verschillende manieren en maten te verkrijgen. Opvallend zijn de vorm van de poten die anders gepositioneerd zijn en de kleur (ook weer verschillende kleuren mogelijk). Het topblad heeft een houten (olmo) rand waardoor het bureau een nieuwe frisse uitstraling krijgt. Het eiland is ook voorzien van akoestische tussenschermen en desgewenst kunnen er altijd nog elementen aangebouwd worden. Bekijk zeker het filmpje bij Martex of kom eens langs in onze showroom om deze prachtige opstelling in levende lijven te bekijken.

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom