Totale kantoorrenovatie

Een inspirerend kantoor op maat van jouw noden en die van je medewerkers, dat is ons doel. Kies je voor Toon De Somer, dan kan je rekenen op een volledige ontzorging van en tijdens het project. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verbouwen van kantoren, hebben wij een sterk netwerk van onderaannemers opgebouwd. Hierdoor hoef jij je nergens nog zorgen over te maken. Heb je een eigen team dat je graag in het project wil betrekken? Ook dat is mogelijk!

Eén aanspreekpunt voor jouw kantoorrenovatie

Om alles vlot te laten verlopen, krijg je slechts één aanspreekpunt toegewezen. Onze verantwoordelijke zal je doorheen het hele traject begeleiden: van concept naar droomkantoor. Van vloer tot plafond en van bureaustoel tot vergaderzaal. Bij ons kan je rekenen op een zorgeloos traject.

Neem vrijblijvend contact op
kantoorrenovatie

Deze renovaties hebben we al mogen uitvoeren

Volledige coördinatie van jouw kantoorrenovatie

Van idee, naar concept uitwerking, naar schets en uiteindelijk droomkantoor: een werkruimte renoveren is een hele klus. Kies je ervoor om samen te werken met Toon De Somer, dan kan je rekenen op een zorgeloos traject. Bekijk hier onze stapsgewijze aanpak:

Afbeelding2

Eerste kennismaking

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij jou op kantoor langs. Samen brengen jullie je noden en wensen in kaart.

Afbeelding3

2D & 3D ontwerp

Samen met ons designteam vertalen wij je behoeftes naar een stijlvol ontwerp mét visie & creativiteit. We presenteren ons ontwerp in 2D & 3D. Elke plan is uniek en bevat zowel maatwerk als losse kantoormeubelen.

Afbeelding4

Een gedetailleerde offerte

Nadat je feedback is doorgevoerd, ontvang je een gedetailleerde offerte voor de volledige realisatie & krijg je zicht op de verschillende kosten.

Afbeelding5

Planning

Samen bespreken we de volledige planning, waarna je een gedetailleerde tijdlijn ontvangt. Deadline is deadline!

Afbeelding6

Projectcoördinatie

Alles in één keer of ga je liever stapsgewijs te werk? Nemen wij je alles uit handen of slechts een deeltje ervan? Alles is mogelijk.

Afbeelding7

Realisatie

We starten met de realisatie volgens het schema en leveren op voor de afgesproken deadline. De aan jou toegewezen projectleider zal je daar bij helpen.

TDS - 4K & Magic Bet-43

Waarom kiezen voor Toon De Somer?

Dankzij onze jarenlange ervaring – Toon De Somer werd reeds in 1989 opgericht – kunnen we onszelf experts in ons vak noemen. Doorheen de jaren verbreedden we onze expertise binnen de kantoorrenovatie, waaronder ook de specifieke kennis van design, akoestiek, planning en budgetvriendelijke oplossingen vallen.

We ontzorgen onze klanten zo goed mogelijk zélf. Zo beschikken we over onze eigen schrijnwerkerij zodat we jouw kantoor kunnen voorzien van maatwerk. We ontwerpen en installeren ons eigen meubilair, werken samen met binnenlandse leveranciers en binnenhuisarchitecten én kunnen zelfs de verhuis voor onze rekening nemen.

  • Meer dan 30 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Eigen schrijnwerkerij

  • Expertise in akoestiek, design en ergonomie

Meer dan 1000 tevreden klanten

Plan een kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen inzake kantoorrenovatie? We lichten het graag toe. Laat je contactgegevens achter zodat we je contacteren voor een afspraak bij jou op kantoor, of in onze showroom!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items