Kantoormeubilair

Bedenk eens hoeveel uren u en uw collega’s op kantoor vertoeven… Een aangenaam kantoor met praktisch en stijlvol kantoormeubilair doet de productiviteit en het werkgenot verhogen. Als u bovendien klanten en leveranciers kunt ontvangen in een professioneel kantoor zal dit de relatie alleen maar ten goede komen.

Kantoormeubelen kiezen

Het juiste kantoormeubilair kiezen is niet altijd eenvoudig. Waar moet u op letten? Wat moeten de belangrijkste argumenten zijn: design, functionaliteit of prijs? De beste meubelen zullen zich ergens tussenin bevinden: niet het goedkoopste kantoormeubilair dat na een jaar uiteenvalt, maar ook niet een prachtige dure kast waar geen dossiermappen in passen.

Kantoormeubilair bij De Somer?

Ontvangstbalies, tussenwanden en ingemaakte dossierkasten behoren ook tot het kantoormeubilair, maar worden op maat gemaakt. De Somer kan instaan voor de volledige  kantoorinrichting: van ontwerp tot en met realisatie.

De showroom van De Somer

De showroom van De Somer

 

Waarom kiezen voor Toon De Somer (Antwerpen)?

 • Kwaliteitsimport van kantoormeubilair
 • Ontdek ons compleet gamma scherp geprijsde én kwaliteitsvolle kantoormeubelen in onze showroom (1000 m²) in Antwerpen
 • Wij leveren, plaatsen én monteren uw kantoormeubilair. Zonder meerprijs.
 • Voor elk meubel garanderen wij een mogelijkheid tot naleveren van minstens tien jaar.

Op basis van uw wensen en budget kunnen wij een voorstel uitwerken van mooi, praktisch en betaalbaar kantoormeubilair. Neem vandaag nog contact op: bel +32 3 647 26 08 of vul onderstaand formulier in.

  Vraag een afspraak aan

  Uw bericht

  captcha

  Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.