Kantoormeubels Antwerpen

Herkent u zich in één van de onderstaande uitdagingen voor uw kantoormeubels? Aarzel niet en contacteer De Somer te Antwerpen. Wij ontwikkelden ons de afgelopen jaren tot dé specialist in kantoormeubels en kantoormachines.

Kwaliteit sinds 1989

Al sinds 1989 staan kwaliteit, betrouwbaarheid, hoogwaardige materialen en klantvriendelijkheid centraal. Wij bouwden een uitgebreid gamma op aan kantoormeubels dat zich onderscheidt dankzij de talrijke keuzemogelijkheden. Dit geldt zowel op vlak van stijl als prijsklasse.

Eén adres

Bij De Somer vindt u in de regio Antwerpen alle nodige kantoormeubels op één adres:

Rechtstreeks import

Ons arsenaal kantoormeubels bestaat uit een aantal hoogwaardige merken die rechtstreeks geïmporteerd worden, vooral uit Italië. Luxy Italia en Comforto bijvoorbeeld, zijn twee kwaliteitsmerken die we met veel succes verdelen.

Eigen stoelenlijn

In 2007 zag de eigen stoelenlijn van De Somer Antwerpen het levenslicht. Een schot in de roos, want met deze eigen lijn maakten we strak design ook toegankelijk voor de kleinere budgetten. Sinds 2007 verkochten we al 2 500 stoelen van dit eigen gamma.

Ook kantoortoestellen

De Somer biedt design kantoormeubels aan tegen voordelige prijzen, maar dat is lang niet alles. Wij specialiseren ons ook in kantoortoestellen:

U vindt in ons aanbod netwerkprinters van verschillende prijsklassen: van de eerder simpele tot de meer complexere toestellen. Al onze machines bieden een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Klantenservice

U kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende klantenservice. Vijf hoogopgeleide technici helpen u bij de installatie, eventuele onderhoudswerken of herstellingen van uw kantoortoestellen. Eén telefoontje naar het nummer +32 3 647 26 08 en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse.