Vergadertafels - De Somer

Vergadertafels

Vergadertafels

vergadertafel

Dé plaats waar beslissingen worden genomen, deals worden gesloten en kennis wordt gedeeld. Die vergadertafels moeten daarom niet enkel functioneel zijn, maar ook mooi ogen en aansluiten bij uw bedrijfsimago.

Vergadertafels hebben we in de meest uiteenlopende uitvoeringen: melamine, HPL (high pressure laminate) of fineer. Zowel als standaardmeubilair, als in maatwerk.

Geïntegreerde kabels in uw vergadertafel

Ook kunnen wij de tafels uitrusten met een handig Bachmann-systeem. Deze leverancier heeft tal van oplossingen om uw bedrading te integreren in uw vergadertafel.

bachmann

Vraag gerust naar onze oplossingen om uw kabels weg te werken. Wij staan u graag bij met raad over deze Bachmann-systemen.

De Bachmann-systemen kunnen uiteraard geïntegreerd worden in al onze systemen die we aanbieden of het nu van Pedrali, Sinetica of Martex is.

Staand vergaderen

Wij bieden tevens ook oplossingen aan om van uw vergadertafel een zit-sta meubel te maken (van 68cm tot 130cm hoogte). Staand vergaderen helpt om vergaderingen efficiënter en korter te laten verlopen. Daar wordt iedereen blijer van. Bovendien zitten we  op kantoor al lang genoeg.

Ruime keuze vergadertafels

Neem ook even een kijkje bij onze merken om afbeeldingen van vergadertafels te vinden. Beter nog: kom eens langs in onze showroom.    Offerte aanvraag voor product

    Over welk meubilair had u graag een offerte ontvangen?

    captcha

    Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.