Poefen & zetels voor kantoor

Voor al het harde werk dat op kantoor wordt geleverd,
moet er ook de nodige ontspanning kunnen zijn.

Ontdek onze oplossingen

Daarom zorgen we bij Toon De Somer niet enkel voor optimale werkomgevingen, maar ook voor omgevingen waar u en uw werknemers volledig tot rust kunnen komen.

Neem contact met ons op

Een praktische & stijlvolle kantoorlounge

Onze mogelijkheden voor uw kantoorlounge zijn even praktisch als stijlvol. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een eye-catching poef of hippe zetel? Dan krijgt u bij ons niet alleen een echte blikvanger, maar ook een functioneel meubelstuk. Een stijlvolle poef die ook kan dienen als opbergruimte of tafeltje? Een zetel die uitnodigt om te zitten, maar ook verborgen compartimenten heeft? Met onze mogelijkheden slaat u twee (designvriendelijke) vliegen in één klap.

Gepersonaliseerde kubus

Om uw lounge (of wachtruimte) helemaal in uw eigen huisstijl te zetten, bieden we nu ook de Zitkubus aan. Deze kubus of balk kan volledig bedrukt worden met eigen foto’s en ontwerpen. De Zitkubus maakt gebruik van stevig doek, is slijtvast en regenbestendig. U kunt er op zitten of er een constructie mee maken. Dus ook op een evenement of beursstand hebt u ze snel mee.

cement tables
realisaties akoestiek
flower chairs
tooon stoelen
realisaties creatief
realisaties tooon

Spreek met ons af

Wil u deze meubelen eens van dichtbij bekijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Featured Items