Stofferen van meubilair

Met onze jarenlange ervaring in de stoffering van stoelen, is geen enkele vraag te gek.

Ontdek onze oplossingen

Een bank, kussen, wand of akoestisch paneel in een bepaalde stof laten overtrekken? Wie kiest voor een totaalproject uitgevoerd door Toon De Somer, of voor ons eigen meubilair, kan deze in een erg uitgebreid aanbod aan stoffen laten overtrekken. Let wel op: dat doen we enkel en alleen voor onze eigen projecten of het Toon De Somer meubelgamma.

Met 8 basiskleuren en meer dan 2000 stoffen on-demand leggen we de aandacht volledig op vlekbestendige stoffen. De stoelen zijn in de basiskleuren uit stock leverbaar en zijn ook in de verschillende winkels te verkrijgen in binnen- en buitenland.

Vlekbestendige stoffen

Een glas rode wijn laten vallen, koffie gemorst of inkt laten uitlopen in je zetel? De vlekbestendige stoffen die we bij Toon De Somer gebruiken voor de creatie van ons (on-demand) meubilair, zijn erg eenvoudig te reinigen, en dat zonder dat daar veel schoonmaakmiddelen aan te pas moeten komen. Maak je keuze tussen een van onze 8 basiskleuren, of tussen de 2000 on-demand stoffen die we in de aanbieding hebben.

cement tables
realisaties akoestiek
flower chairs
tooon stoelen
realisaties creatief
realisaties tooon

Wilt u meubelstukken laten stofferen?

Met 8 basiskleuren en meer dan 2000 stoffen on-demand leggen we de aandacht volledig op vlekbestendige stoffen. De stoelen zijn in de basiskleuren uit stock leverbaar en zijn ook in de verschillende winkels te verkrijgen in binnen- en buitenland. Onze grote voorraad geeft ons bovendien de mogelijkheid om snel te leveren.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items