Kantoormeubelen Antwerpen

Al sinds 1989 specialiseert De Somer uit Antwerpen zich in kantoormeubelen en kantoortoestellen. Zo stelden wij een brede waaier aan kantoormeubelen samen die alle voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij importeren deze kantoormeubelen rechtstreeks uit het buitenland. Zo zijn de meeste meubels afkomstig uit Italië. De Somer is specialist in verschillende bekende kwaliteitsmerken waaronder:

Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Antwerpen om de kantoormeubelen uit te testen.

Eigen stoelenlijn

Naast de kantoormeubelen van gerenommeerde merken produceert De Somer sinds begin 2007 een eigen stoelenlijn. Deze kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke kantoormeubelen vindt u nergens in Antwerpen behalve bij De Somer. Sinds 2007 gingen al zo’n 2 500 stoelen over de toonbank.

Jarenlange expertise

Dankzij de jarenlange ervaring in de sector van de kantoormeubelen slagen wij erin om betaalbare kantoormeubelen te produceren met een verrassend design. De afgelopen jaren kozen tal van bedrijven, zowel kleinere ondernemingen, middelgrote bedrijven als multinationals voor onze deskundigheid.

Op maat gemaakt

Indien u op maat gemaakte kantoormeubelen in de regio Antwerpen zoekt, dan bent u bij De Somer aan het juiste adres. Vakbekwame schrijnwerkers maken al het kantoormeubilair op maat. U mag rekenen op een persoonlijke begeleiding bij het creëren van een aantrekkelijke en stimulerende werkomgeving voor uw medewerkers. Daarnaast garanderen wij dat uw bedrijf er piekfijn en aantrekkelijk uitziet voor uw klanten. Bekijk onze referenties en 3D-ontwerpen.

Kantoorwanden

Ook voor de wanden van uw kantoor kan u bij ons terecht. Wij bieden u glazen wanden, houten wanden,…. De volledig uitvoering gebeurt door een getraind team van technici. Zij volgen nauwgezet de voorgeschreven plaatsingsrichtlijnen.

Naservice

Voor alles wat wij leveren of installeren, garanderen wij een uitgebreide naservice. Voor zowel onderhoud als herstellingen kan u beroep doen op ons technisch team van vijf specialisten.

Uittesten?

Hebt u een vraag over één van onze producten? Contacteer ons op +32 3 647 26 08 of mail naar info@www.desomer.be. Daarnaast bent u altijd vrijblijvend welkom in onze showroom in Antwerpen om de kantoormeubelen zelf uit te testen.