Wachtruimtes - Toon De Somer The office Interiors

Wachtruimtes

Wachtruimtes

Sinetica Industries - catalogo luglio 2010

De wachtruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk is daarom erg belangrijk. Wachten kan al eens vervelend zijn, zorg er daarom voor dat uw bezoekers zich ontspannen voelen in een wachtruimte. Maak er een belevenis van met interessante lectuur, eventueel wat achtergrondmuziek en een koffietje of een glas water.

Comfort en uitstraling

We bieden verschillende stoelen en zetels voor wachtruimtes die voldoen aan de hoogste eisen voor design, comfort en duurzaamheid. Uw bezoeker kan zo in alle rust de afspraak afwachten en in ieder geval onder de indruk zijn van uw smaak en uw gevoel voor design. En gebruik bedrukte kubussen als eyecatchers.

Interieurinrichting

Het hoeft niet op te houden bij de levering van stoelen en zetels. Wij kunnen instaan voor de volledige inrichting van de wachtruimte, of bij uitbreiding het volledige kantoor. Onze interieurarchitect werkt een 3D-plan uit naar uw wensen. Zelfs met kleine ingrepen maken we er een unieke ruimte van. Bijvoorbeeld grote prints van inspirerende foto’s, illustraties of quotes, of de missie van uw bedrijf creëren meteen de juiste sfeer. Na de gewenste aanpassingen en verfijningen aan het plan staan we graag in voor de complete inrichting en afwerking.

Realisaties

Veel bedrijven, kantoren, vrije beroepers (advocaten, notarissen, dokters), openbare en gemeentebesturen hebben hun wachtruimte reeds door ons laten ontwerpen en realiseren. Bekijk hier onze realisaties.    Vraag een afspraak aan

    Uw bericht

    captcha

    Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.