Vergaderzalen - Toon De Somer The office Interiors

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Martex-work-up_meeting_02-699x440
De vergaderzaal is dé ontvangstplek voor belangrijke klanten. Hier vallen de akkoorden over grote contracten of langdurige samenwerkingen, maar worden ook demonstraties en opleidingen gegeven.  Ook wordt er in de vergaderzaal kennis gedeeld en is er veel overleg met interne medewerkers: gesprekken over projectopvolging of bijvoorbeeld een personeels- of teamvergadering.

De vergadertafel

Vergadertafels zijn leverbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen: formaat, kleur, materiaal, vorm. Ook de stoelen zetten een belangrijke stempel op de inrichting van de vergaderzaal. U kunt kiezen uit een vergaderstoel met of zonder wielen. Tevens kunnen wij de tafels uitrusten met een handig Bachmann-systeem. Dit systeem laat toe om de bedrading te integreren in uw vergadertafel. Kabels voor laptops, beamers en andere elektronisch materiaal worden zo netjes weggeborgen.

Interieurinrichting

Ook hier hoeft het niet op te houden bij de levering van stoelen en zetels. Wij kunnen instaan voor de volledige inrichting van de vergaderzaal. Onze interieurarchitect werkt een 3D-plan uit naar uw wensen. Dit betekent inclusief het monteren van het projectiescherm of flatscreen tv, het installeren van een aangename verlichting, airco en verwarming.

Box-in-box

Werknemers hebben soms de nood om zich voor bepaalde taken en vergaderingen in een afgesloten (geluidsabsorberende) ruimte terug te trekken. Zeker in een landschapskantoor is een aparte vergaderruimte een noodzaak. Dit kan door het plaatsen van een .BOX ruimte. Wij hebben in de ontwikkeling van de .BOX rekening gehouden met een aantal vereisten: integratie in het landschapskantoor, geluidsisolatie, airco en natuurlijk ook de prijs.

.BOX ruimte

.BOX ruimte

Bekijk hier onze realisaties.    Vraag een afspraak aan

    Uw bericht

    captcha

    Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.