Akoestische scheidingswanden

Geluidsoverlast. Het is een van de meest vervelende dingen
waar u op de werkvloer mee kan worden geconfronteerd.
Het lawaai van pratende collega’s dat weerkaatst of plafonds
die zorgen voor een vervelende galm.

Ontdek onze oplossingen

Herkenbaar? We helpen u graag om meer stilte en privacy in uw kantoor te brengen.

Op basis van een akoestische meting brengen we de “luide” zones van uw kantoorruimte in kaart. Zo kunnen we gericht onze akoestische oplossingen implementeren en kunnen uw werknemers weer beter en productiever werken. Toon De Somer tovert iedere kantoorruimte om in een oase van rust.

Neem contact met ons op

Vaste en mobiele scheidingswanden

Het plaatsen van scheidingswanden verbetert niet alleen de akoestiek maar creëert ook privacy. Een van onze populairste akoestische oplossingen zijn onze scheidingswanden. Deze kunnen we gemakkelijk op maat voor u maken en plaatsen. Binnen ons aanbod kan u kiezen voor tal van vaste of mobiele scheidingswanden in alle formaten en afmetingen. Van grote glazen muren tot kleinere panelen voor bureaus: samen brengen we u de privacy en stilte waar u deze het meeste nodig hebt.

Box in the box

Box in the Box is een trendy en originele manier om een rustige ruimte te creëren op uw werkvloer. Hier kunnen uw werknemers bellen, vergaderen, rapporten lezen of een conference call voeren.

Net zoals onze andere oplossingen kunnen we ook uw Box in the Box op maat maken. Zo kunnen we deze in de kleuren van uw huisstijl aankleden en/of zorgen dat deze perfect bij de rest van uw kantoorinrichting past.

Contacteer ons

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items