Scheidingswanden - Toon De Somer

Scheidingswanden

Scheidingswanden

Pic 5

Uw ideale landschapskantoor

Het plaatsen van scheidingswanden in uw kantoor verbetert de akoestiek in uw ruimte en creëert meer privacy voor medewerkers. In het landschapskantoor maakt u op deze manier vergaderlokalen en bureaus voor management of sales.

Er zijn praktische opzetwanden, gemakkelijk verplaatsbare mobiele paneelwanden en grotere vaste scheidingswanden die uw kantoor kunnen afscheiden tot uw ideale behoefte. Voor de wanden worden verschillende materialen gebruikt, zoals: gyproc, aluminium, MDF en glas.

Glazen scheidingswanden

Als u kiest voor een glazen scheidingswand is er keuze uit gekleurde, transparante en matte toepassingen.

Bent u op zoek naar de juiste scheidingswanden voor uw kantoor, of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw interieur?

Scheidingswand van glas en hout  Scheidingswand van glas en hout

Box in the Box

Scheidingswanden en aparte vergaderlokalen verbeteren de akoestiek in het landschapskantoor. Er ontstaat meer rust in de ruimte en privacy bij de medewerkers. Box in the Box is een trendy en originele manier om een rustige ruimte te creëren voor uw werknemers. Men kan er bellen, vergaderen, rapporten lezen of een conference call voeren. Deze ruimte kan je met kleurrijke verf, een opvallende lamp of een groot schilderij aankleden zodat het volledige binnen het bedrijfsthema past.

 

Box in the Box

 

Bekijk de projecten die wij reeds voor onze klanten hebben gerealiseerd.

    Vraag een afspraak aan

    Uw bericht

    captcha

    Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.