Kantoor herinrichten of renoveren

Als bedrijf is het belangrijk om mee te zijn met de tijd.
Dat geldt niet enkel op het vlak van werking, maar ook
als het op gebouw en infrastructuur aankomt.

Ontdek onze oplossingen

Daarom helpen wij u graag om uw kantoor te renoveren naar het heden én klaar te maken voor de toekomst. Een inspirerend kantoor op maat dat is ons doel. Wanneer u kiest voor Toon de Somer kan u  rekenen op de volledige coördinatie van het project.

Neem contact met ons op

Na jarenlange ervaring in de wereld van kantoorinterieur, hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van onderaannemers. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Heeft u een eigen team dat u graag in het project wil betrekken? Ook dit organiseren we voor u.

Eén aanspreekpunt voor uw kantoorrenovatie

Om alles vlot te laten verlopen werken wij met één aanspreekpunt. Onze verantwoordelijke zal u begeleiden van concept naar droomkantoor. Van vloer tot plafond, van glas tot kastwand, van stoel naar accessoire. Bij Toon de Somer kan u rekenen op een zorgeloos traject.

Klaar voor een nieuw kantoor?

Nadat de nodige offertes zijn opgevraagd coördineren wij de uitvoering. De werken gaan van start en het fundament wordt gelegd. Onze projectleider zorgt op regelmatige basis voor een verslag van de werf zodat u in alle rust kan genieten van andere zaken. Ook na de oplevering kan u op ons rekenen. Heeft u een vraag? Dan staan wij voor u klaar.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items