Kantoor herinrichten of renoveren

Als bedrijf is het belangrijk om mee te zijn met de tijd.
Dat geldt niet enkel op het vlak van werking, maar ook
als het op gebouw en infrastructuur aankomt.

Ontdek onze oplossingen

Daarom helpen wij je graag met het renoveren en future proof maken van jouw kantoor. Een inspirerend kantoor op maat, dat is ons doel. Kies je voor Toon De Somer, dan kan je rekenen op de volledige coördinatie van het project.

Neem contact op

Na jarenlange ervaring in de wereld van kantoorinterieur, hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van onderaannemers. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Heeft u een eigen team dat u graag in het project wil betrekken? Ook dit organiseren we voor u.

Eén aanspreekpunt voor jouw kantoorrenovatie

Om alles vlot te laten verlopen, krijg je slechts één aanspreekpunt toegewezen. Onze verantwoordelijke zal je doorheen het hele traject begeleiden: van concept naar droomkantoor. Van vloer tot plafond en glas tot kastwand of van stoel naar accessoire… Bij ons kan je rekenen op een zorgeloos traject.

Klaar voor een nieuw kantoor?

Nadat de nodige offertes zijn opgevraagd coördineren wij de uitvoering. De werken gaan van start en het fundament wordt gelegd. Onze projectleider zorgt op regelmatige basis voor een verslag van de werf zodat jij in alle rust kan doorwerken aan en genieten van andere zaken.

Ook na de oplevering kan je op ons rekenen. Heb je een vraag? Dan staan we voor je klaar.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items