Jouw kantoor op maat

Ieder bedrijf heeft een eigen activiteit, een eigen bedrijfsverhaal
en ook een eigen manier om de werkvloer in te richten. Dat begrijpen
we bij Toon De Somer maar al te goed. Daarom kiezen we bij elke
nieuwe partner voor een aanpak op maat. Dat zorgt er bijgevolg
voor dat elk project uniek is.

Ontdek onze oplossingen

Een kantooromgeving op maat van jouw bedrijf en dus ook van jouw medewerkers, bepaalt mede de concentratie en bijgevolg de productiviteit. Dat draagt dan weer bij tot het succes van jouw onderneming.

Wat je wensen ook zijn, ons designteam doet er alles aan deze in jouw gloednieuwe kantoorinterieur te verwerken. Heb je een speciaal verzoek of heb je zelf een duidelijk beeld van hoe de werkvloer van jouw onderneming er moet uitzien? Bij Toon De Somer hebben we alles in huis – inclusief onze eigen schrijnwerkerij, om jouw droomproject naargelang jouw visie te realiseren.

Neem contact op

Kantoorinrichting op maat van verschillende sectoren

Bij Toon De Somer realiseerden we doorheen de jaren al verschillende soorten projecten. Oefen je een vrij beroep uit en moet je wachtruimte of praktijk opnieuw worden ingericht? Of ben je werkzaam binnen de horeca en wil je het interieur van jouw bar of restaurant opfrissen? Ongeacht de sector kunnen wij de geschikte interieuroplossing bieden. Bekijk hieronder een greep uit onze realisaties.

Kantoorinrichting op maat van jouw onderneming: Toon De Somer maakt het voor je waar

Hebben onze voorgaande realisaties je geïnspireerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze experts of kom langs in onze showroom.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items