Landschapskantoor

Heeft u een grote en open kantoorruimte? Wilt u graag
investeren in Het Nieuwe Werken? En moeten uw werknemers
veel samenwerken en overleggen?

Ontdek onze oplossingen

Dan is een landschapskantoor misschien wel dé oplossing voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Met een landschapskantoor krijgt u een open en flexibele werkvloer. Dit is handig als uw werknemers doorheen de dag veel moeten samenwerken en overleggen. Daarnaast sluit een landschapskantoor ook goed aan bij Het Nieuwe Werken. U creëert namelijk een aangename werkomgeving maar ook een werkomgeving die gericht is op de toekomst.

Oplossingen voor privacy en stilte

Akoestische oplossingen

Een landschapskantoor heeft dus verschillende voordelen. Toch hebben deze voordelen bij veel landschapskantoren ook een keerzijde. Zo kan het op een landschapskantoor moeilijk zijn om stilte en privacy te creëren en laten veel landschapskantoren op vlak van akoestiek te wensen over.

Daarom besteden we bij Toon de Somer hier extra aandacht aan. Voor onze ontwerpen starten we steeds met een akoestische studie. Zo garanderen we de productiviteit van uw werknemers. Bovendien helpt deze ons om uw kantoor in te richten en te bepalen waar we oplossingen zoals scheidingswanden kunnen voorzien. Zo creëren we een kantoorruimte die samenwerking en overleg faciliteert én toch ook genoeg privacy en stilte biedt.

Het landschap van onze showroom verkennen?

Wilt u graag meer weten over onze landschapskantoren? Contacteer ons voor meer informatie of maak uw afspraak in onze showroom in Antwerpen!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items