Landschapskantoor - Toon De Somer The office Interiors

Landschapskantoor

Landschapskantoor

Werknemers willen een gevoel van ruimte op kantoor, werkgevers willen samenwerking stimuleren en in de mate van het mogelijke ook besparen op kantoorinrichting. Zo komen ze al snel uit op het concept van het landschapskantoor, waarbij eilandjes van bureaus worden gecreëerd in een open ruimte.

Het Nieuwe Werken, waarbij werknemers grotendeels zelf bepalen waar, hoe en wanneer ze werken, is gemakkelijk toe te passen in een landschapskantoor.

De Somer besteedt bij het ontwerp van landschapskantoren extra aandacht aan de productiviteit van werknemers. Zoniet bestaat het gevaar dat medewerkers snel worden afgeleid en gestoord door de activiteiten van hun collega’s. Hoe we dit doen? De opstelling van kantoormeubels en tussenwanden, de keuze van materialen, de creatie van afgesloten kantoor- en overlegruimtes … helpen bij de geluidsreductie en het afschermen van visuele stoorzenders.

Landschapskantoor De Somer

Inspirerende landschapskantoren

Doorheen de jaren kunnen we intussen uitpakken met heel wat indrukwekkende landschapskantoren. Esthetiek gaat daarbij hand in hand met functionaliteit en productiviteit. Ook het budget houden we scherp in de gaten.

Bent u zelf ook van plan om een landschapskantoor in te richten? Of om uw landschapskantoor te optimaliseren voor een hogere productiviteit en concentratie? Neem vandaag nog contact op: bel 03/647.26.08 of vul onderstaand formulier in.


Lees verder op onze blog    Vraag een afspraak aan

    Uw bericht

    captcha

    Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.