Vergadertafels

De vergadertafel is één van de belangrijkste kantoormeubelen
voor ieder bedrijf. Het is de plaats waar belangrijke beslissingen
worden genomen, deals worden gesloten en kennis wordt gedeeld.

Ontdek onze oplossingen

Uw vergadertafel moet dan ook niet enkel duurzaam en functioneel zijn, maar ook mooi ogen en aansluiten bij uw bedrijfsimago. Daarom hebben we vergadertafels in de meest uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen (melanine, HPL (high pressure laminate), fineer,…) en voorzien we in zowel standaardmeubilair als maatwerk.

Neem contact met ons op

Vergadertafels met geïntegreerde kabels

Vandaag de dag verlopen de meeste vergaderingen met de technologische ondersteuning van laptops, tablets, projectors, etc.. Daarom rusten wij onze tafels op aanvraag ook uit met handige Bachmann-systemen voor kabels en stopcontacten. Dit is mogelijk voor al onze tafels, waaronder ook onze merken Pedrali, Sinetica en Martex. Zo kan u uw bedrading discreet wegwerken en uw apparaten gemakkelijk verbinden met uw vergaderruimte.

Heeft u interesse in een vergadertafel met geïntegreerde kabels? Vraag dan gerust naar onze oplossingen om uw kabels weg te werken. Wij vertellen u graag meer!

Staand vergaderen

Naast een ruim aanbod in vergadertafels bieden wij ook zit-sta meubilair aan voor een meer dynamische aanpak. Wist u trouwens dat staand vergaderen de productiviteit van werknemers verhoogt? Zo verlopen vergaderingen op een effectievere manier. En worden we daar niet allemaal gelukkiger van?

Vergadertafels nodig voor uw kantoorinrichting?

Met de Tooon table creëerden we een unieke tafel van Belgisch design die perfect is voor grote groepen. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en formaten en vormt zo een echte eye-catcher.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Featured Items