Interstuhl bureaustoelen

Ontdek onze oplossingen

Officiële verderler van Insterstuhl

Interstuhl bureaustoelen staan gelijk aan hoog ergonomische bureaustoelen. Modellen zoals de Movy, de Every, de Airpad en de Hero zijn bij ons te testen in de showroom. Elk model heeft ergonomische kenmerken en een specifiek design. Naast ergonomie en design, hecht deze leverancier veel belang aan duurzaamheid.

Interessant om te weten: Interstuhl garandeert een naleveringsgarantie van 10 jaar en de gemiddelde levertermijn is 2 à 3 weken (afhankelijk of het een stockproduct is).

Kom langs in onze showroom en ontdek het assortiment van Interstuhl of klik op de foto’s om een eerste impressie te krijgen.

www.interstuhl.com

Interstuhl stoelen collectie

In onze showroom in Antwerpen kan u verschillende bureaustoelen uittesten, maar we hebben nog een beter voorstel. Vraag ons voor enkele teststoelen en wij zullen u deze graag ter plaatse op kantoor komen demonstreren.

Test gratis onze bureaustoelen

U en uw werknemers zullen uw bureaustoelen waarschijnlijk intensief gebruiken. Daarom geven we u de mogelijkheid om onze bureaustoelen eerst (gratis) te testen.

Dus wilt u graag onze bureaustoelen komen uitproberen? Maak dan uw afspraak in onze showroom in Antwerpen! Of wenst u deze liever eens te testen op uw kantoor? Vraag ons om een paar teststoelen en wij komen hiermee graag ter plaatse!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items