Kantines en refters - Toon De Somer The office Interiors

Kantines en refters

Kantines en refters

blitz_640_vt-trinox_4402_low
Een moderne inrichting van de bedrijfskantine draagt bij aan een prettig werkklimaat en teambuilding. In het kantoor is niet alleen plaats voor werk, maar voor veel meer. Tijdens het verblijf in de kantine kunnen werknemers ontspannen, ontmoeten en blijven plakken met collega’s.

Interieurinrichting

Naast kantinemeubilair bepalen kleuren van wanden en/of wanddecoraties mee de sfeer voor de inrichting van de kantine. Daarom is het interieurontwerp en begeleiding bij het inrichten van kantine en horecazaken met kantinemeubelen een belangrijk onderdeel. Wij kunnen instaan voor de volledige inrichting van de kantine. Onze interieurarchitect werkt een 3D-plan uit naar uw wensen. Na de gewenste aanpassingen en verfijningen zorgt Toon De Somer zorgt voor de complete inrichting en afwerking.

Bij aanwezigheid van een grotere ruimte is er ook de mogelijkheid tot transformatie van de kantine tot vergaderzaal, seminarieruimte, opleidingslokaal of een ruimte voor personeelsfeestjes.

Onderhoudsvriendelijk meubilair

De modulaire opbouw biedt u de mogelijkheid om kleine tafels samen te voegen tot een grote. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid tot vergaderen of andere meetings. Ook zijn de stoelen stapelbaar en dus eenvoudig weg te zetten of op te bergen. Bij onze merken kunt u onder Pedrali verschillende kantinemeubilair terug vinden.

Kijk hier voor onze realisaties.    Vraag een afspraak aan

    Uw bericht

    captcha

    Hou mij per e-mail op de hoogte van acties en promoties.