Ergonomie op kantoor

Klagen uw werknemers regelmatig over nek- of rugpijn?
Dat is logisch, wetende dat 70% van de werknemers
hun tijd zittend doorbrengt.

Ontdek onze oplossingen

Hoewel kantoorwerk geen ‘zwaar beroep’ is, leidt het vaak tot fysieke aandoeningen en worden werknemers blootgesteld aan verschillende ergonomische factoren. Het is dan ook erg belangrijk om rekening te houden met een goede ergonomie op kantoor.

Neem contact met ons op

Wat is ergonomie?

Ergonomie draagt bij aan een gemakkelijke, veilige en gezonde werkomgeving. Ergonomie op de werkvloer heeft steeds hetzelfde doel: de taken & werkomgeving aanpassen aan de capaciteiten van de personen aan wie ze zijn toegewezen.

Wij richten uw kantoor ergonomisch in

Ziekteverzuim, verminderde productiviteit en verzuurde werkrelaties zijn vaak het gevolg van ergonomische klachten bij werknemers. Gelukkig kan Toon De Somer helpen om hun fysieke klachten te verminderen.

Onze ergonomische oplossingen voorkomen én verhelpen gezondheidsklachten, dragen bij tot een langere en gezondere carrière én stimuleren de re-integratie van werknemers met fysieke letsels.

De meest voorkomende oplossing is een ergonomische bureaustoel. Deze vermindert nek- en rugklachten en zorgt voor een ideale zithouding. Bovendien is een bijpassende bureau ook belangrijk. Idealiter kiest u voor een in hoogte verstelbare bureau. Echter is niet enkel meubilair belangrijk, wist u dat bijvoorbeeld lawaai en verlichting ook bijdragen aan een goede ergonomie? Toon De Somer voorziet daarom ook in accessoires als akoestische bureauschermen, geluidwerende kasten of de juiste kantoorverlichting. Onze experts staan u bij met al hun adviezen.

Maak een afspraak voor uw ergonomische inrichting

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items