Verbeter de akoestiek in uw kantoor

Pratende collega’s, een spelende radio of rinkelende telefoons
zorgen voor heel wat drukte en rumoer op kantoor.

Ontdek onze oplossingen

Dit is vaak gezellig. Echter als u zich moet concentreren, kan dit ook heel erg storend zijn. Wanneer de akoestiek op uw werkvloer ondermaats is, heeft dit nadelige gevolgen voor de productiviteit maar ook voor de gezondheid van uw werknemers.

Wij helpen u graag met het verbeteren van de akoestiek op uw kantoor.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

Ontdek hoe onze akoestische oplossing werd toegepast bij Quality By Design

Akoestische oplossingen

De akoestiek in uw kantoor verbeteren kan aan de hand van verschillende oplossingen:

 

  • Akoestische spuitpleister

Met een gespoten geluiddempende plafondafwerking maakt u een ruimte zoveel aangenamer. Of het nu gaat om een restaurant, ziekenhuis, lobby van een hotel of vergaderzaal. Met de akoestische en geluidsabsorberende spuitpleisters maakt u elke ruimte sfeervol, prettig en fijn om in te werken. Bekijk de video van Quality By Design om te zien hoe dit werd toegepast.

 

Akoestische scheidingswanden zorgen enerzijds om de akoestiek van uw kantoor of ruimte te bevorderen. Anderzijds kunnen ze een moderne look geven aan uw werkruimte.

 

  • Akoestische wand- of plafondpanelen

Als uw kantoor een hoog plafond heeft, heeft u misschien wel te maken met een vervelende galm in uw werkruimte. Akoestische ophangelementen of plafondpanelen kunnen dan een ideale oplossing bieden. Deze panelen helpen de galm te reduceren en geven een unieke touch aan uw kantoor.

 

  • Akoestisch meubilair

Wilt u rustig kunnen vergaderen of overleggen buiten uw vaste werkplek? Overweeg dan om akoestisch meubilair te integreren. Denk bijvoorbeeld aan akoestische banken of zitmeubilair. Ze zorgen voor rust op drukke landschapskantoren en verhogen de productiviteit van uw werknemers.

 

Bent u op zoek naar een slimme oplossing binnen uw moderne werkomgeving? De Q-room creëert een oase van rust in een hectische werkomgeving. ‘Een ruimte in een ruimte’ of een simpele manier om afleiding te voorkomen en productiviteit hoog te houden. Wij houden ook rekening met verluchting en verlichting om deze, toch kleinere ruimtes zo aangenaam mogelijk te maken. Q-rooms zijn ook ideale gelegenheden om in een kleinere ruimte toch een vergaderzaal te plaatsen.

Uw kantoor akoestisch inrichten?

Op basis van een akoestische meting gaat ons team voor u aan de slag en implementeren we slimme en doelgerichte oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs of kom eens langs in onze showroom in hartje Antwerpen. Wij helpen u graag verder.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items