Kantoorinrichting

De plek waar we werken is ook onze tweede thuis geworden.
Een aangename omgeving creëren voor je werknemers
is daarom zeer belangrijk en verdient de nodige aandacht.

Ontdek onze oplossingen

Van plan tot uitvoering, de weg naar je nieuwe droomkantoor

Het begrip kantoor(her)inrichting kreeg de afgelopen jaren een sterk andere connotatie. De focus werd verlegd van een ‘louter invulling met kantoormeubilair’ naar een plaats waar ‘beleving’ tot z’n recht komt. Zo moeten kantoren opvallen, efficiënt en ergonomisch zijn, maar bovenal moet het de productiviteit van de medewerkers stimuleren.

Elk kantoor vertelt een uniek verhaal. En uiteraard bepaal jij zelf het liefst hoe dat verhaal gaat. De inrichting van je kantoor moet dan ook passen bij de identiteit en de waarden van je onderneming. Wij helpen jouw verhaal in een interieurdesign om te zetten. Samen met jou en onze interne interieurexperten, gaan we op zoek naar de ideale kantoorinrichting op maat van jouw onderneming. Heb je al een kantoor, maar wil je het volledig anders aanpakken? Dan kan dat ook! Bij Toon De Somer hebben we namelijk jarenlange ervaring in de renovatie van bestaande ruimtes.

Wist je trouwens dat we er bij Toon De Somer alles aan doen om jou volledig te ontzorgen gedurende het volledige inrichtings- of renovatietraject? Zelfs de uiteindelijke verhuis nemen we voor onze rekening. Je hebt het maar gewoon te bespreken met het aan jou aangewezen aanspreekpunt!

Enkele beelden van onze realisaties

Een nieuwe manier van werken

Niet enkel de pandemie zorgde voor een stroomversnelling naar het ‘nieuwe werken’, ook in de toekomst zullen ondernemingen hun kantoorruimtes en hun manier van werken moeten herbekijken. Werknemers werken namelijk steeds meer van waar en wanneer ze dat zelf willen. Daarbij ligt de focus op prestaties, en niet meer op het kloppen van lange uren. Om die reden wordt er bij het ontwerpen van kantoorinterieurs  steeds meer de klemtoon op (modern) comfort gelegd.

Wil jij jouw kantoorruimte van een eerder saaie, corporate omgeving naar een modernere, meer flexibele werkomgeving transformeren? Bij Toon De Somer helpen we je de transitie vlot te doen verlopen. Op basis van strategische keuzes kunnen zowel jij, als je medewerkers genieten van een future proof  werkomgeving.

Kantoorinrichting

Volledige coördinatie van jouw projectinrichting

Van idee, naar concept uitwerking, naar schets en uiteindelijk droomkantoor: een werkruimte (her)inrichten is een hele klus. Kies je ervoor om samen te werken met Toon De Somer, dan kan je rekenen op een zorgeloos traject. Bekijk hier onze stapsgewijze aanpak:

Afbeelding2

Eerste kennismaking

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij jou op kantoor langs. Samen brengen jullie je noden en wensen in kaart.

Afbeelding3

Follow-up

Samen met ons designteam vertalen wij je behoeftes naar een verrassend & stijlvol ontwerp mét visie & creativiteit. Dat stellen we dan aan je voor.

Afbeelding4

2D & 3D ontwerp

We presenteren ons ontwerp in 2D & 3D. Elke kantoorinrichting is voor ons uniek en bevat zowel maatwerk als losse kantoormeubelen.

Afbeelding5

Een gedetailleerde offerte

Nadat je feedback is doorgevoerd, ontvang je een gedetailleerde offerte voor de volledige realisatie & krijg je zicht in de verschillende kosten.

Afbeelding6

Projectoördinatie

Wil je het ontwerp in één keer realiseren of verkies je om stapsgewijs te werk te gaan? Nemen wij je alles uit handen of slechts een deeltje ervan? Alles is mogelijk.

Afbeelding7

Planning

Samen bespreken we de volledige planning waarna je een gedetailleerde timetable ontvangt. Deadline is deadline!

Afbeelding8

Realisatie

We starten met de realisatie volgens het schema en leveren op voor de afgesproken deadline. Gedurende het hele traject krijg je één projectleider als aanspreekpunt toegewezen. Hij of zij zal je zo goed mogelijk ondersteunen.

Kantoorinrichting

Experts in kantoorinrichting

Dankzij onze jarenlange ervaring – Toon De Somer werd reeds in 1989 opgericht – kunnen we onszelf experts binnen ons vak noemen. Doorheen de jaren verbreedden we onze expertise binnen de kantoorinrichting, waaronder ook de specifieke kennis van design, akoestiek, planning en budgetvriendelijke oplossingen vallen.

Daarbij is Toon De Somer ook een uiterst Belgische onderneming. Zo hebben we onze eigen schrijnwerkerij ter beschikking, ontwerpen we ons meubilair zelf, werken we samen met binnenlandse leveranciers en binnenhuisarchitecten én werken we samen met Belgische ontwerpers zoals Axel Enthoven en Mathias De Ferm.

Plan een kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen inzake kantoor(her)inrichting? We lichten het graag toe. Laat je contactgegevens achter zodat we je contacteren voor een afspraak bij jou op kantoor, of in onze showroom!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items