Kantoorinrichting Antwerpen

Herkent u zich in één van onderstaande vragen? Contacteer dan vast en zeker De Somer in Antwerpen als partner voor uw kantoorinrichting. Bekijk hier enkele van onze vele referenties voor kantoorinrichting in Antwerpen.

  • Heeft uw bedrijf in Antwerpen nood aan een nieuwe kantoorinrichting?
  • Verlangt u thuis naar een nieuw en stijlvol bureau?
  • Streeft u naar een werkvriendelijke omgeving voor uw medewerkers?
  • Wilt u uw bedrijf up-to-date houden door een moderne toets in de kantoorinrichting?

De perfecte werkomgeving

Onze ervaren en vakbekwame medewerkers creëren de perfecte werkomgeving in functie van de noden van uw bedrijf. Zij helpen u op weg in het ruime aanbod van hoogwaardige kwaliteitsvolle meubelen van gekende merken.

Uit Italië

De meeste kantoormeubelen voeren we rechtstreeks in uit Italië. Sinetica, Martex en Luxy Italia zijn kwaliteitsmerken die wij verdelen in België.

U vindt alles

Wat het ook is dat u zoekt, u vindt het gegarandeerd bij ons:

U vindt op deze website verschillende referenties en spraakmakende projecten van kantoorinrichting in Antwerpen en de verdere regio.

[Not a valid template]

Eigen stoelenlijn

Als dé specialist in kantoorinrichting in Antwerpen werken wij sinds 2007 met een eigen stoelenlijn. Sinds de lancering kent dit productengamma een uitzonderlijk succes. Onze eigen stoelenlijn geeft onze klanten de kans om strak design te verzoenen met betaalbare prijzen.

Klantenservice

Naast kwaliteitsvolle producten, bekwaam personeel en betrouwbaarheid mag u bij De Somer rekenen op een uitstekende klantenservice. Een team van vijf technici staat altijd paraat om u te helpen bij technische problemen.

Vragen?

Als u vragen hebt over kantoorinrichting in Antwerpen, contacteer ons gerust op +32 3 647 26 08 of via info@www.desomer.be. Onze openingsuren en een routebeschrijving vindt u op de contactpagina.