Projectcoördinatie van A tot Z

Van conceptvorming tot planning, voorbereiding en
uitvoering: bij een kantoorinrichting op maat komen
heel wat zaken kijken.

Ontdek onze oplossingen

Net omdat er zo veel op te volgen zaken zijn, is het belangrijk om elke stap goed op af te stemmen op de volgende. Een taak die we bij Toon De Somer steevast voor onze rekening nemen.

Zodra je samen met onze binnenhuisarchitect vorm hebt gegeven aan je droomkantoor, werken wij een gedetailleerde planning uit. Op basis van deze planning schakelen we de juiste partijen in om jouw project te correct en tijdig uit te voeren. Hiervoor hebben we een uitgebreid netwerk van onderaannemers waar we het volste vertrouwen in hebben.

Zo kan je de volledige coördinatie van jouw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Vragen, opmerkingen, updates? De projectverantwoordelijke voor jouw project kan je zonder probleem verder helpen!

Neem contact met ons op

Coördinatie van onderaannemers

Ken je zelf aannemers (elektriciens, loodgieters…) die het een en ander voor je kunnen uitvoeren? Geen probleem voor ons! We houden maar al te graag rekening met externe partijen en pluggen ze op de meest correcte manier mee in.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we overigens ook zelf een uitgebreid netwerk van onderaannemers die voor – en samen met – ons werken: elektriciens, loodgieters, verwarmingsinstallateurs, bezetters, aannemers, schilders, airco-specialisten, stoffeerders, schrijnwerkers… Kortom: alles wat komt kijken bij de inrichting of renovatie van uw kantoor.

Uitvoering kantoorinrichting en plaatsing meubelen

Nadat de nodige offertes zijn opgevraagd en goedgekeurd, coördineren we de uitvoering en verzorgen we de levering van de bestelde kantoormeubelen. Bovendien kan je van ons op regelmatige basis een update over de lopende werken verwachten.

Vraag gerust naar referenties binnen jouw sector of bedrijfsgrootte.

Neem contact met ons op
DSC02659 HDR 11
DSC02716 HDR 21
DSC02602 HDR 2
Toon De Somer Expertise
DSC7623 HDR 17 scaled
DSC7605 HDR 12 scaled
DSC7566 HDR 4 scaled
DSC7548 HDR 1 scaled

Breng ons een bezoek!

Je zal ervan versteld staan van wat we jou allemaal uit handen kunnen nemen. Wij nodigen je dan ook met plezier uit voor een bezoek aan onze showroom. Geen tijd om tot bij ons af te zakken? Geen probleem! We komen graag tot bij jou op kantoor.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items