Inrichting vergaderzalen

Wist u dat Belgische werknemers gemiddeld bijna 187 uur
per jaar vergaderen? Het zal u dan ook niet verwonderen
dat de vergaderzaal één van de belangrijkste ruimtes binnen
ieder bedrijf is. Want een goede vergadering begint niet alleen
met de juiste personen, maar ook met de juiste setting.

Ontdek onze oplossingen

De juiste setting creëren doen we bij Toon De Somer door uw vergaderzaal een inrichting op maat te geven. Een aangepaste en inspirerende vergaderzaal leidt namelijk tot betere meetings en een hogere tevredenheid van uw werknemers. Op basis van een analyse tekenen we een totaalconcept uit voor uw meeting room en houden we rekening met alle elementen die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Neem contact met ons op

Vergadertafels

Om de juiste setting te creëren is het ook belangrijk de juiste vergadertafel te kiezen. Bij Toon de Somer kan u terecht voor een uitgebreid gamma aan vergadertafels, waaronder onze eigen kwaliteitsvolle collectie van Belgische bodem. Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en gaan tot wel vier meter. Perfect voor grote meetings.

Heeft u een grotere of langere vergadertafel nodig? Dan kunnen we ook altijd zorgen voor een tafel op maat.

Silent Room

Bent u ook op zoek naar een slimme oplossing om uzelf met collega’s apart te zetten? Dan zijn onze Q-Rooms zeker een goed alternatief. Met deze ‘ruimte in een ruimte’ kunnen uw werknemers zich op de werkvloer afzonderen voor projecten, overlegsessies, video calls, etc.. en creëert u een oase van rust in een hectische werkomgeving. Zo kunnen zij op een aangename manier werken zonder hun collega’s op de werkvloer te storen. Een win-win voor iedereen!

Contacteer ons

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Vergadertafels nodig voor uw kantoorinrichting?

  Met de Tooon table creëerden we een unieke tafel van Belgisch design die perfect is voor grote groepen. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en formaten en vormt zo een echte eye-catcher.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

  Featured Items