Akoestische scheidingswanden

Geluidsoverlast, het is een van de meest vervelende zaken
waarmee je op de werkvloer kan geconfronteerd worden.
Pratende collega’s, lopende koffiemachines, rinkelende telefoons…
Zonder de juiste akoestiek weergalmen elk van deze geluiden
doorheen een (open) werkvloer. Herkenbaar?

Bekijk onze oplossingen voor meer privacy op kantoor

Aan de hand van een akoestische meting brengen we in kaart welke delen van jouw kantoorruimte het meeste nood hebben aan een verbeterde akoestiek. Op die manier kunnen we de nodige akoestische oplossingen bepalen en implementeren. Zo toveren we iedere kantoorruimte om tot een oase van rust.

Neem contact met ons op

Vaste en mobiele scheidingswanden

Scheidingswanden verbeteren niet enkel de akoestiek, ze zorgen ook voor meer privacy. Om die reden zijn ze dan ook erg populair. Bovendien zijn akoestische scheidingswanden ook moduleerbaar, waardoor ze op maat van elk project kunnen worden aangepast. Mobiele of vaste scheidingswanden, in alle formaten en afmetingen. Van een grote glazen wand tot kleinere panelen voor bureaus: samen brengen we jouw specifieke nood en de daaraan gekoppelde oplossing in kaart.

Box in the box

De ‘box in the box’ is een originele en bovendien erg trendy manier voor het creëren van privacy op de werkvloer. Het kleine , gemakkelijk te verplaatsen kamertje kan dienen als phonebooth voor werknemers, als vergaderzaal, om gevoelige informatie en rapporten door te nemen of om calls te voeren.

Net zoals we elk van onze oplossingen op maat uitvoeren, kunnen we ook jouw ‘Box in the Box’ op maat maken. Zo is de kleur, de huisstijl en het materiaal te personaliseren. Op die manier past de ‘box in the box’ als gegoten in jouw kantoorinterieur.

Hulp nodig met de akoestiek op kantoor?

Je zal ervan versteld staan wat we voor jou kunnen betekenen. We nodigen je dan ook graag in onze showroom uit of komen al een eerste keer ter plaatse indien gewenst.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Featured Items