Outdoor office

Bij steeds meer bedrijven groeit de trend om een
buitenruimte te voorzien. Want laat ons eerlijk zijn,
het kan geweldig veel deugd doen om even een luchtje te scheppen.

Ontdek onze oplossingen

Daarom helpen we u bij Toon De Somer graag om meer buiten bij u binnen te brengen. Op basis van uw kantoorgebouwen bekijken we alle mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor een buitenruimte waar u kan werken, vergaderen of gewoon een frisse neus kan halen.

Neem contact met ons op

De voordelen van een buitenkantoor

Wanneer u een kantoor job uitoefent, zit u vaak de hele dag op dezelfde plek aan uw bureau. Of misschien werkt u in een co-workspace, wat ervoor zorgt dat u zich moeilijk kan concentreren. Vandaag de dag zijn er meer en meer oplossingen om flexibel te kunnen werken. Heeft u bijvoorbeeld al eens aan een buitenkantoor gedacht?

Een buitenkantoor kan bijdragen aan de creativiteit van uw werknemers maar heeft ook een positieve invloed op hun gezondheid én hun humeur. Bovendien helpt buitenlucht bij het reduceren van stress.

Buiten vergaderen

U kent het vast wel, vergaderen in een krappe, muffe ruimte waar geen ramen open kunnen en uw uitzicht beperkt blijft tot witte muren en vermoeiende gezichten. U zou voor minder inspiratieloos worden. Overweeg dan eens om een buitenruimte in te richten aan uw kantoor.

Buiten vergaderen werkt inspirerend en rustgevend. Het is namelijk bewezen dat een brainstormsessie, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt.

cement tables
realisaties akoestiek
flower chairs
tooon stoelen
realisaties creatief
realisaties tooon

Klaar om meer buiten te werken?

Heeft u inspiratie gekregen om in de toekomst meer buiten te werken of te vergaderen? Toon De Somer helpt u graag bij de inrichting van uw buitenkantoor. Maak een afspraak met onze experts of kom eens langs in onze showroom in hartje Antwerpen. Wij helpen u graag verder.

 

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items